ΠΑΟΚ

Σταφυλίδης: "Ευχαριστώ τον Μπόλονι"

Σταφυλίδης: "Ευχαριστώ τον Μπόλονι"
Σταφυλίδης INTIME SPORTS

"Δεν περίμενα να κάνω φέτος τόσες συμμετοχές" τόνισε στις δηλώσεις του ο Κώστας Σταφυλίδης, ενώ ευχαρίστησε τον Λάσλο Μπόλονι.

Αρχικά είπε στην κάμερα της NOVA: "Η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά κουρασμένοι στα ματς των πλέι οφ. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το αριθμό μειονέκτημα των μείον τεσσάρων βαθμών από τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι την πρώτη θέση μετά από τους τρεις πρώτους αγώνες αλλά σε ορισμένα ματς η διαιτησία μας στέρησε βαθμούς ενώ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχαμε πολλές απουσίες χαμένες ευκαιρίες και δοκάρια.

Δεν αξίζαμε να μείνουμε στην τελευταία θέση στα πλέι οφ. Είμαστε πολύ πικραμένοι με αυτήν την κατάληξη της σεζόν. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που μας στήριξε, αλλά και στη διοίκηση αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε… Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για την προσωπική του παρουσία δήλωσε: "Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα και να κάνω τόσες συμμετοχές. Με εμπιστεύτηκε ο προπονητής και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Δούλεψε πολύ και με μένα, αλλά και με τα υπόλοιπα νεαρά παιδιά".

Τέλος για την επόμενη σεζόν τόνισε: " Αρκετοί παίκτες έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Αφού τελειώσουμε θα πρέπει να ξεκουραστούμε και μετά να τα δώσουμε όλα για τη νέα χρονιά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ