ΠΑΟΚ

Στα... πιτς Λάζαρ και Καμαρά

Στα... πιτς Λάζαρ και Καμαρά
INTIME SPORTS

Προληπτικά οι Λάζαρ και Καμαρά δεν ολοκλήρωσαν την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (21/2). Ανάλυση του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ από τον Δώνη.

Μάθημα από τον Γιώργο Δώνη στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης (21/2).

Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" προέβη σε ανάλυση του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ -μέσω χρήσης βίντεο- με ένα μεγάλο κομμάτι του να αφιερώνεται στα λάθη σε θέματα τακτικής που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε όσα σωστά, βάση τακτικής, έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μετά από το ζέσταμα και τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης οι Λάζαρ και Καμαρά αποχώρησαν προληπτικά προκειμένου να μην επιβαρυνθούν ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και διπλό στο γήπεδο ανάμεσα σε τρεις ομάδες. Σε διάρκεια η προπόνηση δεν ξεπέρασε τα 40 λεπτά.

Η πορεία των τραυματιών

Ατομικό πρόγραμμα με χρήση μπάλας ακολούθησαν σήμερα ο Γιώργος Φωτάκης και ο Ολίσε. Αντίθετα πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν και σήμερα οι τραυματίες Σταφυλίδης, Γεωργιάδης και Jacobo.

Με Γκαρσία, Κλάους, Κατσικά η αποστολή

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή για τον αγώνα εναντίον της Κέρκυρας.

Σ' αυτή επιστρέφει ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και οι Στέφανος Αθανασιάδης, Γιώργος Κατσικάς, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω τιμωρίας από την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Απών, αντίθετα είναι ο Κάτσε.

Αναλυτικά: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γλύκος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Καμαρά, Γκαρσία, Ιτάνζ, Κουμάλο, Λόρενς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ