ΠΑΟΚ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Λούκας

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Λούκας
INTIME SPORTS

Ο Ισπανός συζητά με τους ανθρώπους του "Δικέφαλου" για το ενδεχόμενο παραχώρησής του στη Ντεμπορτίβο Λα Κορούνια.

Το πρωί της Πέμπτης (3/7) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως ο Λούκας Πέρεθ θα φύγει από το Ελατοχώρι και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Ισπανός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συζητά στα γραφεία της ΠΑΕ για το με ποιον τρόπο θα μετακινηθεί στην ισπανική ομάδα. Ο Λούκας δεν ενδιαφέρεται αν θα πάει εκεί ως δανεικός ή ως κανονική μεταγραφή, αφού επιθυμία του είναι να παίξει στους Γαλιθιάνους... με κάθε κόστος.Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες.

Επεισόδιο με Αναστασιάδη

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Λούκας είχε υποπέσει τις προηγούμενες ημέρες σε πειθαρχικό παράπτωμα. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλούσε στους παίκτες του, ο Ισπανός αστειεύτηκε με τον Χακόμπο, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να τους στείλει να προπονηθούν μόνοι τους.

Το έγραψε και η "ΜΑRCA"

Εν τω μεταξύ, η διαδικτυακή έκδοση της έγκυρης ισπανικής ιστοσελίδας "Marca" αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Λούκας αναμένεται να φύγει την Πέμπτη (3/7) από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ισπανία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Λα Κορούνια, αλλά ως δανεικός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ