ΠΑΟΚ

Στα "πιτς" οι Βίτορ και Μακ για τον ΠΑΟΚ

Στα "πιτς" οι Βίτορ και Μακ για τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Βίτορ και Μακ δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Πέμπτης (12/5). Ποια είναι η κατάσταση του Μπερμπάτοφ. Χαλάρωμα μετά το ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (13.5) θα προπονηθεί στις 18:00.

Ο Ρόμπερτ Μακ παραμένει κλινήρης "χτυπημένος" από ίωση. Επίσης o Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρείται από το οίδημα στη γάμπα. Αυτά είναι τα δύο προβλήματα του ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού, μαζί με την ανετοιμότητα του Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά, τα νέα νέα από το δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να προπονούνται σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια σε μικρό χώρο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής.

ΟΜιγκέλ Βίτορξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας και την Παρασκευή (13.05) θα υποβληθεί σ’ επανέλεγχο για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του. ΟΡόμπερτ Μακ παρέμεινε στο σπίτι του γιατί εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα σε μειωμένη ένταση.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (13.05) θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ