ΠΑΟΚ

Σοκ στην πρεμιέρα για τη Βασιλεία (VIDEO)

Σοκ στην πρεμιέρα για τη Βασιλεία (VIDEO)
AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Η Βασιλεία γνώρισε εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος, τρεις ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα είχε η Βασιλεία στην πρεμιέρα της για τη Super League Ελβετίας, απέναντι στη Σεν Γκάλεν, τρεις ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα του Ραφαέλ Βικί γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-2 από τέρμα που σημείωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάρκο Αρατόρε, "παγώνοντας" το "Σεντ Γιάκομπ Παρκ", στο οποίο βρέθηκε και άνθρωπος του "δικεφάλου του βορρά" για "κατασκοπεία".

Οι γηπεδούχοι δεν εμφάνισαν καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και βρέθηκαν να χάνουν από τέρμα του Σεντρίκ Ιτέν στο 56ο λεπτό. Ο Βικί αντικατέστησε τον κακό Στόκερ και έριξε στη θέση του τον Ντιμιτρί Ομπερλέν στο 64' και δύο λεπτά αργότερα η Βασιλεία ισοφάρισε με αυτογκόλ του Χόρδι Κιντιγιά.

Το άγχος ήταν μεγάλο για την αποφυγή της γκέλας, όμως, τα κενά στην άμυνα επίσης και από ένα τέτοιο ήρθε το δεύτερο τέρμα των φιλοξενουμένων.

Η σύνθεση της Βασιλείας: Ομλίν, Γουιντμέρ (67' Ριβέρος), Σούχι, Φράι, Πετρέτα, Ζούφι, Ντιε, Στόκερ (64' Ομπερλέν), Καλουλού, Μπουά (83' Φαν Βόλφσβινκελ), Αγέτι





Photo credits: AP Photo/Kerstin Joensson

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ