ΠΑΟΚ

Σκόρπισαν χαμόγελα σε παιδογκολογικό τμήμα

Σκόρπισαν χαμόγελα σε παιδογκολογικό τμήμα
Μπόλονι

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μοιράζοντας αυτόγραφα και χαρά σε μικρά παιδιά. Τα νέα της προπόνησης

Μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (31/12), οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο Λάσλο Μπόλονι και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, επισκέφτηκαν το παιδογκολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Οι ποδοσφαριστές του "Δικεφάλου" μοίρασαν στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί, δώρα, αυτόγραφα, αλλά, κυρίως, τις ευχές τους και χαμόγελα εν όψει της νέας χρονιάς.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παπάζογλου, Κοντρέρας, ενώ απουσιάζαν δικαιολογημένα, λόγω άδειας, οι Γκαρσία και Λίνο, οι οποίοι αναμένονται στην "βάση" τους την Κυριακή (1/1).

Το ραντεβού με Κοντρέρας

Κατά πάσα πιθανότητα η συζήτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Κοντρέρας δεν θα γίνει ούτε σήμερα (31/12). Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ οι δύο πλευρές θα συναντηθούν την Κυριακή (1/1) πριν την προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19.00 στην Τούμπα, ή την Δευτέρα (2/1).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ