ΠΑΟΚ

Σκόνδρας: "Να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό"

Σκόνδρας: "Να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό"

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και τις απαιτήσεις που υπάρχουν μίλησε ο Γιάννης Σκόνδρας, τονίζοντας πως έκανε μεγάλο βήμα στην καριέρα του, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Δικέφαλος τα έχει όλα και πρέπει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Τι είπε για Στέφενς, Τούμπα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Έτοιμος να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ και να ζήσει μαζί του μεγάλες επιτυχίες δήλωσε ο Γιάννης Σκόνδρας σε συνέντευξή που παραχώρησε στην Αυστρία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία: "Είναι πολλά πράγματα που πρώτη φορά τα δουλεύω και αυτό μου αρέσει πολύ. Έχουμε ένα μεγάλο και καταξιωμένο προπονητή και πιστεύω πως η ομάδα φέτος θα είναι πολύ καλύτερη".

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: "Η ομάδα προετοιμάζεται για αυτά τα δυο παιχνίδια. Αυτός είναι ο πιο κοντινός μας στόχος και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτά".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Ανζί: "Όταν δουλεύεις στην προπόνηση, δεν χρειάζεται να κάνεις πολύ τακτική για να είσαι οργανωμένος σε ένα παιχνίδι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έμπειροι και γι΄ αυτό όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση βγαίνουν στο παιχνίδι".

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για αντίπαλο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: "Όχι δεν έχω κάποια προτίμηση. Τα φαβορί φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια. Δε πρέπει να ξεφύγεις από το παιχνίδι ούτε λεπτό, γιατί είναι ματς υψηλού επιπέδου και μπορεί να γίνει ζημιά. Αν ο ΠΑΟΚ δείξει σοβαρότητα σε αυτά τα παιχνίδια, τότε θα καταφέρουμε να προκριθούμε".

Για την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο όπου ήταν αρχηγός: "Για μένα είναι το ίδιο. Έκανα ένα πολύ μεγάλο βήμα, έφυγα από τον Ατρόμητο και βρίσκομαι σε μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στον ΠΑΟΚ και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας".

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν για τον ίδιο: "Είμαι ένας παίκτης που δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση, σε όποια ομάδα και αν βρίσκομαι. Ο ΠΑΟΚ θέλει να είμαι έτοιμος για να παίξω στην πρώτη ενδεκάδα. Και αυτό θα παλέψω να κάνω. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ συμβαδίζουν με τους δικούς μου".

Για την Εθνική ομάδα: "Σίγουρα υπάρχει αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά όλα θα γίνουν σιγά- σιγά".

Για τον ανταγωνισμό με τον Ολυμπιακό: "Αυτός είναι ο στόχος μας. Να φτιάξουμε μια καλύτερη ομάδα από πέρσι και να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επειδή όμως τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι νωρίτερα, θέλουμε πρώτα να ξεκινήσουμε καλά στην Ευρώπη".

Για την οργάνωση του ΠΑΟΚ: "Η οργάνωση του ΠΑΟΚ είναι σε επίπεδο μεγάλης ομάδας. Δεν μας λείπει τίποτα".

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: "Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα ως παίκτης του ΠΑΟΚ και να νιώσω την ατμόσφαιρα που πραγματικά είναι φανταστική, όπως φανταστικός είναι και ο κόσμος του ΠΑΟΚ".

Για την παρουσία του κόσμου και πόσο επηρεάζει τον αντίπαλο: "Ο κόσμος επηρεάζει μαζί με την πίεση που ασκεί η ομάδα. Όταν η ομάδα δεν είναι καλή, δεν επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Επηρεάζει όταν η ομάδα είναι καλή και έχει διπλά της τον κόσμο. Τότε ναι…".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ