ΠΑΟΚ

Σκόνδρας: "Να ξεχάσουμε την ήττα..."

Σκόνδρας: "Να ξεχάσουμε την ήττα..."
Σκόνδρας INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σκόνδρας παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση απέναντι στη Γκινγκάμπ. Τι είπε για τον κόσμο του Δικεφάλου και για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Σκόνδρα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεχάσει την ήττα από την Γκινγκάμπ. Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Αν σκύψουμε τα κεφάλια και δεν κοιτάξουμε την συνέχεια, θα είναι κακό για εμάς. Τέλειωσε η Ευρώπη αλλά έχουμε δύο στόχους μπροστά μας και να μάθουμε από τα λάθη μας. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την ήττα και να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε δύσκολο αγώνα την Κυριακή. Απόψε η συνολική εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και η ήττα ήρθε δίκαια. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, δεχθήκαμε πρώτοι γκολ και δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε".

Για το αν υπήρχε άγχος: " Όταν μπαίνεις στο γήπεδο το άγχος σβήνεται. Δεν παίξαμε καλά, ας μην ψάξουμε για δικαιολογίες". Όσο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε: " Ο κόσμος δίνει πάντα το παρών, μας δίνει ώθηση. Θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε, όπως σε κάθε αγώνα. Άλλες φορές μας βγαίνει, άλλες όχι, αλλά να ξέρουν όλοι ότι πάντα δίνουμε το 100%".

Γλύκος: "Μας μένει πίκρα από τον αποκλεισμό"

Ο Παναγιώτης Γλύκος, τόνισε: "Δεν το περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Εμείς θέλαμε μόνο νίκη, αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά, από μία στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα. Καταφέραμε ευτυχώς και ισορροπήσαμε το ματς με το πέναλτι. Θέλαμε να γυρίσουμε το ματς, έγινε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσες αλλά και λάθη, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Δεν ήμασταν τυχεροί, μας μένει μία πίκρα για αποκλεισμό αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά".

Συνεχίζοντας, τόνισε: "Δεν νομίζω πως φταίει κάτι, έγινε προσπάθεια από όλα τα παιδιά, ήταν θετικό που παίζαμε την πρόκριση εδώ μετά από κάποια πολύτιμα εκτός αποτελέσματα, όμως δεν μας ήθελε. Πιστεύω το άξιζε και η αντίπαλος, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στα δύο μας παιχνίδια. Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη, παραμένουμε πρώτοι και ίσως έρθει κάτι καλό από αυτόν τον αποκλεισμό".

Για το τι είπαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ που μαζεύτηκαν στην σέντρα: "Είπαμε πως έχουμε δύο στόχους και πρέπει να τα δώσουμε όλα εκεί. Ο κόουτς από την μεριά του μας τόνισε ότι πρέπει να το ξεχάσουμε, καθώς αύριο είναι άλλη μέρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ