ΠΑΟΚ

Σκόνδρας για όλες τις δουλειές

Σκόνδρας για όλες τις δουλειές
Μιλούνοβιτς Σκόνδρας INTIME SPORTS

Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ο Γιάννης Σκόνδρας αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και πια έχει βοηθήσει την ομάδα του από όλα... τα αμυντικά μετερίζια.

Είναι παίκτης - εργαλείο για τον φετινό ΠΑΟΚ. Πέρα από τις ασίστ και τις βοήθειες που δίνει στην επίθεση ο Γιάννης Σκόνδρας έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον απαραίτητους παίκτες του "Δικεφάλου" για φέτος.

Παντού και πάντα

Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ και πια έχει αγωνιστεί σε ΟΛΕΣ τις θέσεις της άμυνας. Όλοι τον γνωρίσαμε ως ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ των τελευταίων χρόνων, φέτος στον ΠΑΟΚ, όμως, αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο της άμυνας, λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο "Δικέφαλος" στη συγκεκριμένη θέση.

Μεταγραφή

Χθες, τον είδαμε να δίνει βοήθεια και στο αριστερό άκρο της άμυνας, λόγω της απουσίας του Ράζβαν Ρατς. Ο Έλληνας αμυντικός όχι μόνο δεν "φοβήθηκε" την θέση, αλλά κατάφερε να δώσει και ασίστ στον Αθανασιάδη για να κάνει το 1-0.

Συμπερασματικά, ο Σκόνδρας είναι μία μεγάλη εσωτερική μεταγραφή για τον φετινό ΠΑΟΚ, ο οποίος είδε από τον πρώην άσο του Ατρομήτου τα στοιχεία εξαιτίας των οποίων τον απέκτησε. Ειδικά, μετά την περυσινή κακή χρονιά με τον Χουμπ Στέφενς στον πάγκο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ