ΠΑΟΚ

Σκέψεις για σημαντικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ

Σκέψεις για σημαντικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ

Έντονος προβληματισμός στον Ιβάν Σαββίδη για την εικόνα του "Δικεφάλου". Όλα είναι ρευστά

Δεν άρεσε καθόλου στον Ιβάν Σαββίδη η εικόνα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Και προβληματίστηκε έντονα από τις αποδοκιμασίες και τα σκληρά συνθήματα των οπαδών προς την ομάδα.

Τον προβληματισμό του τον μετέφερε και στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ και το ζητούμενο πλέον είναι αν θα υπάρξει κάποια κίνηση για να αλλάξει η δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Το βέβαιο είναι ότι από το μυαλό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ περνάνε πολλές σκέψεις. Από το ποια στάση πρέπει να κρατήσει στο θέμα του προπονητή, μέχρι και το αν πρέπει να προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τη δεδομένη στιγμή όλα είναι ρευστά και δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά του, τον "τελικό" με την Καλλιθέα που θα καθορίσει αν θα υπάρξει και στη συνέχεια στόχος Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ και ήδη μεταξύ των παικτών έχει αρχίσει να γίνεται συζήτηση για την κρισιμότητα του αγώνα. Ίσως αυτό το ματς να είναι και το καθοριστικότερο στην λήψη αποφάσεων.

Τα άκουσαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει με πτήση τσάρτερ από την Καλαμάτα και στο αεροδρόμιο της πόλης, αρκετοί οπαδοί περίμεναν παίκτες και Δώνη για να τους εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας. Τους τόνισαν ότι δεν μπορεί να συνεχιστούν τέτοιες εμφανίσεις από πλευράς τους και αποχώρησαν, χωρίς να συμβεί κάτι άσχημο.

Ρίψη καρέκλας γράφτηκε στο φύλλο αγώνα!

Μόνο ένα συμβάν καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα από το διαιτητή Μάνταλο. Πρόκειται για μία ρίψη καρέκλας, από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ, στα δίχτυα στο πίσω μέρος της εστίας του Φούλοπ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ