ΠΑΟΚ

Σίλντενφελντ: "Όπλο η γεμάτη Τούμπα"

Σίλντενφελντ: "Όπλο η γεμάτη Τούμπα"
Σίλντενφελντ

Στο περιθώριο της βράβευσης του για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 25ης αγωνιστικής, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ βραβεύτηκε το Σάββατο (16/3) για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 25ης αγωνιστικής και στο περιθώριο αυτής μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναικό. Συγκεκριμένα είπε:

Για την δήλωση που έκανε ότι ήταν κακός μετά το ματς Πλατανιά και την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 25ης αγωνιστικής: " Το είπα αυτό γιατί ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, τι μπορώ να δώσω, πώς μπορώ να αποδώσω. Για μένα το καλύτερο ήταν να το πάρει το βραβείο όλη η ομάδα γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς που αγωνιστήκαμε και με 9 παίκτες. Χαίρομαι όμως που πήρα το βραβείο και αυτό προφανώς σημαίνει πως ο κόσμος εκτιμά τον τρόπο που παίζω".

Για το αν αποτελεί έμπρακτη απόδειξη αγάπης το γεγονός πως συνεχώς ψηφίζονται παίκτες του ΠΑΟΚ: "Σαφώς είναι μια απόδειξη το γεγονός πως πήραμε τόσα πολλά βραβεία. Αλλωστε ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίσει και ψηφίζει".

Για το αν διαπιστώσει πως πλέον η άμυνα λειτουργεί καλύτερα μετά το χρονικό διάστημα που είναι ο ίδιος στην ομάδα: " Οταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα, σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να προσαρμοστείς τόσο γρήγορα. Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως κάνουμε καλή δουλειά και υπάρχει ο χρόνος πιστεύω για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια".

Για το ματς με τον Παναθηναικό: "Δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση βαθμολογική, αλλά παραμένει πάντα μια δυνατή και μεγάλη ομάδα που την γνωρίζω από το παρελθόν. Θα γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά το γεμάτο γήπεδο θα λειτουργεί υπέρ μας και πιστεύω πως θα κερδίσουμε και θα λύσουμε κάποια από τα ερωτηματικά που υπάρχουν για τα πλέι οφ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ