ΠΑΟΚ

Σεστακόβ: "Θα είμαστε δυνατοί κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Σεστακόβ: "Θα είμαστε δυνατοί κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Ο επιθετικός της Ολίμπικ Ντόνετσκ, Σεργκέι Σεστακόβ μίλησε για το ισχυρό κίνητρο που θα έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο ματς της Πέμπτης (27/7).

Ο Σεργκέι Σεστακόβ θεωρεί ότι η Ολίμπικ Ντόνετσκ θα είναι δυνατή κόντρα στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που θα γίνει στο "Βαλερί Λομπανόφσκι" την Πέμπτη (27/7). Ο 27χρονος επιθετικός της ουκρανικής ομάδας έκανε δηλώσεις ομολογώντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κατανάλωσαν αρκετές δυνάμεις κόντρα στη Ζίρκα, αυτό όμως δεν τους θα τους επηρεάσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε: "Ήταν πολύ δύσκολο το ματς κόντρα στη Ζίρκα. Έπαιζαν με πέντε αμυντικούς, έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί και όταν βγαίναμε στην αντεπίθεση έπρεπε να ξοδέψουμε πολλές δυνάμεις. Αν έχουν μείνει δυνάμεις για το ματς με τον ΠΑΟΚ; Φυσικά, υπάρχουν δυνάμεις για ένα τέτοιο ματς σε κάθε περίπτωση. Ο καθένας μας θα θέλει να δείξει ποιος είναι. Όσο για την ομαδική δουλειά, μπορώ να πω ότι προοδεύουμε, αν και στιγμές ασυνεννοησίας υπάρχουν ακόμη και πρέπει να εξαλειφθούν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ