ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Βάζω 10 εκ. ευρώ στην αύξηση"

Σαββίδης: "Βάζω 10 εκ. ευρώ στην αύξηση"
Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στη Ρωσία, ο απόηχος, όμως, της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη δεν έχει σβήσει ακόμη

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της εβδομάδας έχει επισκιάσει κάθε άλλη δραστηριότητα που αφορά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας στο μικρό διάστημα που βρέθηκε στην Ελλάδα συναντήθηκε με τον Ζήση Βρύζα και τον Θανάση Κατσαρή, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, ενώ είχε και σημαντικές επαφές εκτός ΠΑΟΚ.

Τι είναι αυτό που μένει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ; Το Sport24.gr κάνει την καταγραφή των σημαντικότερων σημείων:

Ο Σαββίδης έδειξε ιδιαίτερα "ζεστός" με την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ. Στη συνάντησή του με τους Βρύζα-Κατσαρή θέλησε να μάθει κάθε λεπτομέρεια για την σχέση ΠΑΕ-Ερασιτέχνη προκειμένου να γνωρίζει ποιες θα είναι οι ακριβείς υποχρεώσεις του αν αναλάβει, ενώ στη διάρκεια της συζήτησης τόνισε "βάζω 10 εκ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου".

Αυτό, βέβαια, θα συμβεί όταν η Α.Μ.Κ. φθάνει προς το κλείσιμό της (15 Ιουλίου). Είναι ξεκάθαρο ότι έχει συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του, στο οποίο κυρίαρχο ρόλο έχει και ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Επιπλέον, ο στενός συνεργάτης του, Άντον Κοντάρεφ-μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ-έχει κάνει την Θεσσαλονίκη δεύτερη πατρίδα του το τελευταίο διάστημα. Έχει άμεση ενημέρωση για όλα τα ζητήματα, ειδικά τα οικονομικά για να κρατα ενήμερο τον Σαββίδη, ενώ προχωρά και το θέμα της ΕΕΑ.

- Είναι ξεκάθαρο ότι στα επόμενα βήματα της επένδυσής του στον ΠΑΟΚ, αφού αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, συμπεριλαμβάνεται και η κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου. "Ο ΠΑΟΚ, όπως κάθε μεγάλη ομάδα, χρειάζεται σύγχρονο γήπεδο" τόνισε στη διάρκεια των συζητήσεων με Βρύζα-Κατσαρή.

- Θα έρθει ξανά στην Ελλάδα λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις γενικότερες αναφορές του και τις επαφές που είχε με εκπροσώπους πολιτικών δυνάμεων, αποδεικνύει ότι η επένδυση στον ΠΑΟΚ δεν είναι και η μόνη που προωθεί στη χώρα μας ο ομογενής επιχειρηματίας, γι' αυτό και υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον από μέρος του στο αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ