ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Θα θυμόμαστε αυτή την προετοιμασία"

Σαββίδης: "Θα θυμόμαστε αυτή την προετοιμασία"
INTIME SPORTS

Ποια τα συμπεράσματα του Κυριάκου Σαββίδη από το φιλικό κόντρα στην Κάμπουρ και από το "χτίσιμο" της ομάδας στην Ολλανδία.

Την άποψη ότι ο χρόνος κυλά υπέρ του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Κυριάκος Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Κάμπουρ.

"Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα σίγουρα θα βελτιώνεται. Πήραμε το προβάδισμα στο σημερινό φιλικό, δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε, αλλά συνεχίζουμε" τόνισε ο νεαρός μέσος και πρόσθεσε:

"Ήρθαμε εδώ για να αποκτήσουμε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Όλοι θα θυμόμαστε ότι ήταν μία σημαντική εμπειρία. Κάθε μέρα κερδίζεις πράγματα όταν δουλεύεις με τέτοιους παίκτες. Νομίζω ότι η ομάδα μέρα με τη μέρα θα γίνεται καλύτερη".

Ράμματα ο Βίτορ

Όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, έγιναν στον Μιγκέλ Βίτορ τέσσερα ράμματα στην δεξιά μεριά του κεφαλιού, αφού χτύπησε σε διεκδίκηση με αντίπαλο στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Πορτογάλος δεν θα επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Θεσσαλονίκη, καθώς θα μεταβεί από την Ολλανδία στην πατρίδα του, προκειμένου να δει την οικογένειά του, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης θα δώσει ρεπό στους παίκτες του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ