ΠΑΟΚ

Σαββίδης σε Χακόμπο: "Κάνε διακοπές και έλα να συζητήσουμε"

Σαββίδης σε Χακόμπο: "Κάνε διακοπές και έλα να συζητήσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κρατήσει τον Σανθ Χακόμπο στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει μείνει ικανοποιημένος από την αγωνιστική του συμπεριφορά, αλλά και τη στάση που κρατά το τελευταίο διάστημα.

Σε μεγάλη εκτίμηση έχει τον Σανθ Χακόμπο ο Ιβάν Σαββίδης και γι' αυτό το λόγο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Ισπανό γκολκίπερ στο ρόστερ του "Δικεφάλου".

Αυτό που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Σαββίδη και παίζει μεγάλο ρόλο στην απόφαση του να θέλει να τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ ήταν η εμφάνιση του Χακόμπο στο τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ με στα Γιάννινα.

Ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ θεωρεί ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν αυτός που έπαιξε σημαντικό ρόλο, ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει τη μεγάλη νίκη στην έδρα του ΠΑΣ, που τον έφερε στα Προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έβγαλε πάθος και προσπαθούσε σε όλο το ματς να επαγρυπνήσει τους συμπαίκτες του.

Βέβαια, η αρχική σκέψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν τρεις τερματοφύλακες πρώτης γραμμής, με τον Χακόμπο να είναι στη πιο δυσμενή θέση, αφού έληγε το συμβόλαιο του, αντίθετα με τους Ιτάνζ και Γλύκο, οι οποίοι έχουν ακόμη συμβόλαιο.

Μετά το ραντεβού που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον Χουμπ Στέφενς, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του, να τηλεφωνήσουν στον Χακόμπο και να του κλείσουν ραντεβού στο εξωτερικό, όπου θα βρίσκονταν για δουλειές, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο Χακόμπο τους πληροφόρησε ότι έχει κλείσει ημερομηνίες για να μεταβεί στις ΗΠΑ, όπου θα περνούσε τις καλοκαιρινές του διακοπές, αλλά αν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιθυμούσαν να τον συναντήσουν ήταν διατεθειμένος να αλλάξει το πρόγραμμα του για να τους συναντήσει. Αυτό μεταφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εκτίμησε την κίνηση του Χακόμπο, η οποία φανερώνει την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μετέφερε στους συνεργάτες του να αφήσουν τον Χακόμπο να συνεχίσει τις διακοπές του και να έρθει από εβδομάδα στην Ελλάδα για να έχει τετ α τετ με τον Ιβάν Σαββίδη. Να σημειωθεί ότι το αρχικό σκεπτικό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει και αν τελικά ΠΑΟΚ και Χακόμπο συμφωνήσουν, τότε οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" θα είναι ανοιχτοί σε πρόταση για την απόκτηση του Σαρλ Ιτάνζ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ