ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Θα υπέγραφα ό,τι πρότεινε ο Κωστούλας"

Σαββίδης: "Θα υπέγραφα ό,τι πρότεινε ο Κωστούλας"
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης διαπίστωσε ότι υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες ομάδων που επιθυμούν υγιές ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να συγκροτήσουν ένα ευρύ μέτωπο που θα πιέσει για αλλαγές.

Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί σε επίπεδο κορυφής στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει δημιουργηθεί σε πολλούς η εντύπωση ότι αυτό που παρακολουθούμε είναι μια μάχη μεταξύ Μαρινάκη και των τριών άλλων "μεγάλων" (Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζου).

Ωστόσο, για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ τα πράγματα δεν είναι έτσι και ειδικά μετά την χθεσινή παρουσία του στην άτυχη σύσκεψη ιδιοκτητών-παραγόντων ομάδων της Λίγκας, διαπίστωσε ότι υπάρχουν κι άλλοι που επιθυμούν ένα υγιές ποδόσφαιρο απαλλαγμένο από την διαφορά και την ανισονομία που κυριαρχούν στις μέρες μας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Φώτη Κωστούλα, μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού, ο οποίο άφησε τρομερά θετική εντύπωση στον Ιβάν Σαββίδη με την συνολική στάση του χθες στη διάρκεια της σύσκεψης. Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" έλεγε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του: "Θα υπέγραφα ο,τιδήποτε πρότεινε ο Κωστούλας".

Κλήθηκε στην Εθνική ο Τσίμιροτ

Το πρωί είχαμε αναφέρει πως κλήθηκε στην Εθνική Αυστραλίας ο Τέρι Αντονις. Μια ακόμη κλήση ήρθε ωστόσο για παίκτη του ΠΑΟΚ αφού ο Γκόικο Τσίμιροτ κλήθηκε στην Εθνική Βοσνίας. H ΠΑΕ αναφέρει: "Ο Γκόικο Τσίμιροτ κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς και κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας για πρώτη φορά έπειτα από ένα χρόνο. Την τελευταία φορά που ο «Τσίμι» βρισκόταν στην αποστολή της χώρας του ήταν στις 31.03.2015 στο φιλικό ματς με την Αυστρία.

Η Βοσνία αντιμετωπίζει στις 25.03 εκτός έδρας το Λουξεμβούργο και στις 29.03 δοκιμάζεται κόντρα στην πολύ δυνατή Ελβετία, ωστόσο θεωρείται αμφίβολο αν ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα καταφέρει να είναι διαθέσιμος λόγω του τραυματισμού του στο γαστροκνήμιο".

Διαβάστε ακόμα:

Πόλεμος σημαίνει μεγάλη ομάδα

Γιώργος Σαββίδης: “Περήφανος Έλληνας και Πόντιος”

Τα 308 εκ. ευρώ σε φόρους από τον Ιβάν Σαββίδη

Άκρως επιθετικός ο Σαββίδης, διενέξεις με Γιαννίκο - Θεοδωρίδη

Μελισσανίδης για Σαββίδη: "Εντός γηπέδου, ο θάνατος σου, η ζωή μου"

"Φιλιππινέζες", "πόλεμος" και "m@@@es"

Σαββίδης: "Ισόβια αποβολή σε "Παππάδες"

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ