ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Θα είμαστε βελτιωμένοι"

Σαββίδης: "Θα είμαστε βελτιωμένοι"

Ο Κυριάκος Σαββίδης εξέφρασε την άποψη πως ο ΠΑΟΚ στο εξής θα βελτιωθεί και μίλησε για την... περιπέτειά του στον ΟΦΗ

Ο νεαρός, Κυριάκος Σαββίδης είχε δοθεί δανεικός στον ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ αλλά λόγω προβλήματος που υπήρχε με την έκδοση του δελτίου του, δεν αγωνίστηκε στην ομάδα της Κρήτης. Ο ίδιος μίλησε γι' αυτό στη Nova, αναφέρθηκε στον "Δικέφαλο" αλλά και στην Ξάνθη την οποία θα αντιμετωπίσουν οι "ασπρόμαυροι".

Συγκεκριμένα είπε:

Για το διάστημα που δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ αλλά δεν έπαιξε καθώς δεν "βγήκε" το δελτίο του: "Ηταν περίεργη κατάσταση στην Κρήτη. Πήγα εκεί για να παίξω. Υπήρχε πρόβλημα με τα χαρτιά. Περίμενα να παίξω. Τελικά αυτό δεν έγινε, γύρισα εδώ, τώρα με το δελτίο είναι όλα καλά και συνεχίζουμε. Το πρόβλημα το ΟΦΗ δεν ήταν αγωνιστικό, το πρόβλημα ήταν με τα χαρτιά και την διοίκηση. Σίγουρα η διαφορά με τον ΠΑΟΚ είναι τεράστια. Κέρδισα όμως πολλά πράγματα στην Κρήτη, ήταν μια καλή εμπειρία".

Για τον ΠΑΟΚ: " Η ομάδα δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελε να έχει όταν είχα φύγει. Πρέπει να συνεχίσουμε. Δουλεύουμε πολύ στο τακτικό κομμάτι και πιστεύω πως θα μας βγει στο γήπεδο και θα είμαστε βελτιωμένοι".

Για την Ξάνθη: "Είναι καλή ομάδα. Στην έδρα της χάσαμε, πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά σε εκείνο το ματς για να κερδίσουμε στην έδρα μας".

Η Ελλάδα, η Ρωσία και ο... Σαββίδης

Aναφορά στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία έχει ξένη ιστοσελίδα τονίζοντας πως για της επαφές του Ελληνα πρωθυπουργού με την ρωσική κυβέρνηση, σημαντικό ρόλο έχει παίξει ο Ιβάν Σαββίδης. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην ιστοσελίδα futbolgrad.com:

" Ο Σαββίδης έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε αυτές τις διαπραγματεύσεις. Ο ίδιος είναι από καιρό υποστηρικτής μιας βαθύτερης σύνδεσης μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας.Κατά την άποψή του, η Ελλάδα έπρεπε από το 2010 να είχε ζητήσει την χρηματοδοτική στήριξη της Ρωσίας". Η ιστοσελίδα έχει ως τίτλο: "ΠΑΟΚ, ένα πιόνι στην εξωτερική πολιτική της Ρωσίας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ