ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Ντροπή αυτό που είδα στου Ρέντη"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης, παρέα με 1000 οπαδούς του ΠΑΟΚ και παράγοντες του Ερασιτέχνη υποδέχθηκαν την ομάδα βόλεϊ στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", ενώ, με δηλώσεις του, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Ολυμπιακό!

Έχει δεθεί με τον ΠΑΟΚ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο Ιβαν Σαββίδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο μαζί με τον Θανάση Κατσαρή, παράγοντες του Ερασιτέχνη και περίπου 1000 οπαδούς της ομάδας που τον αποθέωναν και υποδέχθηκε την ομάδα βόλεϊ, με την οποία θα πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο, όπου λάμβαναν χώρα οι εορτασμοί για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα, στις δηλώσεις του πριν την υποδοχή, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Ολυμπιακό για όσα έλαβαν χώρα στο κλειστό του Ρέντη: "Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα σε μια μέρα. Η αίσθηση είναι ότι αυτοί δεν θέλουν καν να αναγνωρίσουν ότι κάποιος άλλος μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν είναι έτσι. Πρέπει να μάθεις να χαίρεσαι και με την χαρά του αντιπάλου. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η εποχή θα έρθει. Μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση αυτή, αλλά θα έρθει. Ήταν ντροπή αυτό που είδα που έγινε σήμερα στο κλειστό. Πρέπει να υποδεχτούμε τα παιδιά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ