Σαββίδης: "Δεν θα εκμεταλλευτούμε την δύσκολη θέση του Παναθηναϊκού"

Σαββίδης: "Δεν θα εκμεταλλευτούμε την δύσκολη θέση του Παναθηναϊκού"

Ο Νίκλας Χουλτ ήταν ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν στις μεταγραφικές συσκέψεις του ΠΑΟΚ υπό τον Ιβάν Σαββίδη και ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου πήρε ξεκάθαρη θέση σε ό,τι έχει να κάνει με παίκτες των "πρασίνων".

Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο, πριν όμως από την τελική απόφαση, στις συσκέψεις που προηγήθηκαν έπεσε και το όνομα του Νίκλας Χουλτ. Η περίπτωση του Σουηδού έδωσε στον Ιβάν Σαββίδη το ερέθισμα να εκφράσει συνολικά μία θέση για τη στάση του ΠΑΟΚ απέναντι σε παίκτες του Παναθηναϊκού που θα μπροούσαν να ενδιαφέρουν (είναι γνωστό ότι στην Τούμπα αρέσει και ο Μολέντο).

Παρότι υπήρχαν συνεργάτες του που θύμισαν στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ περιστατικά από το παρελθόν, όπου ο Παναθηναϊκός και άλλες ομάδες δεν σεβάστηκαν τα προβλήματα που περνούσε ο ΠΑΟΚ, εκείνος ξεκαθάρισε: "Την δύσκολη φάση που περνάει σήμερα ο Παναθηναϊκός, εμείς δεν θα την εκμεταλλευτούμε και οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό. Παρότι έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, αν προτεραιότητά μας είναι να αποκτήσουμε κάποιον από αυτούς, θα το κάνουμε καταθέτοντας προσφορά".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

11 memes αθέων που θα σε πείσουν ότι δεν υπάρχει θεός

Ο Θεός, πάντως, αν είχε λίγο χιούμορ θα γελούσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24