ΠΑΟΚ

Σανζάρ: "Πρώτος στόχος μας να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ"

Σανζάρ: "Πρώτος στόχος μας να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής της Ολιμπίκ, Ρομάν Σανζάρ, χαρακτήρισε δυνατή και γρήγορα την ομάδα του ΠΑΟΚ και έθεσε ξεκάθαρο στόχο ενόψει του αγώνα στο Κϊεβο

Τις σκέψεις του για τα ματς με τον ΠΑΟΚ, την πορεία της Ολίμπικ Ντόνετσκ στο ουκρανικό πρωτάθλημα και το Europa League, αλλά και την άποψή του για συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας του εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα " zbirna.com" ο Ρομάν Σανζάρ.

Ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League τόνισε συγκεκριμένα:

Για το αν έχει αρχίσει τη μελέτη του ΠΑΟΚ:
"Έχω συλλέξει ελάχιστες πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας θα αρχίσει την Κυριακή και αφού ολοκληρωθεί το παιχνίδι με την Ζίρκα που είναι ο επόμενος αντίπαλος μας. Ως γενικό σχόλιο μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερα δυνατή και γρήγορη ομάδα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε τον αντίπαλο μας".

Για το αν ο στόχος της Ολίμπικ είναι η είσοδος στους ομίλους:
"Γιατί βάζετε όρια; Εμείς σε πρώτη φάση πρέπει να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ…".

Για το αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι στόχος της Ολίμπικ στο πρωτάθλημα είναι η παραμονή:
"H άποψη μου δεν έχει αλλάξει. Δεν θέλω να σας αναλυτικά πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε αλλά ο στόχος μας είναι αυτός. Φυσικά αυτό που θέλω από τους παίκτες είναι να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς. Το καταφέραμε με την πρώτη μας νίκη απέναντι στην Ολεξάντριγια αλλά ένας αγώνας δεν είναι αρκετός για ασφαλές συμπέρασμα. Μετά την πέμπτη αγωνιστική θα μπορούμε να πούμε περισσότερα".

Για το αν η συμμετοχή της ομάδας του στο Europa League ανοίγει το δρόμο σε παίκτες του για την Εθνική:
"Αυτός ο κανόνας ισχύει σε όλες τις ομάδες αλλά πάντα εξαρτάται από τις αποφάσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού. Πιστεύω ότι τώρα παρακολουθεί πιο στενά τους παίκτες μας ο Σεφτσένκο. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Νιεμτσανίνοβ έπαιξε καλά στο πρώτο παιχνίδι στο αριστερό άκρο και αμυντικά ενώ σκόραρε επίσης ενώ καλές πιθανότητες έχουν και οι Μαχαράτζε, Μποντάνοβ και Σαμπάνοβ. Αλλά

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ