ΠΑΟΚ

Σαμί: "Ο ΠΑΟΚ, η Νανσί και άλλες δύο προτάσεις"

Σαμί: "Ο ΠΑΟΚ, η Νανσί και άλλες δύο προτάσεις"

Ο Ζοέλ Σαμί επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Μπολόνι και την ομάδα του, ενώ τόνισε πως η Νανσί και άλλες δύο ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Ο αμυντικός της Νανσί σε συνέντευξή του στην "Sportday" εμφανίστηκε ενημερωμένος για το "φλερτ" του Δικεφάλου του Βορρά και για τα δεδομένα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, ενώ αποκάλυψε πως έχει κι άλλες προτάσεις.

Συγκεκριμένα, είπε για την Νανσί που θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και άλλους δύο συλλόγους που έχουν κάνει πρόταση για να τον αποκτήσουν. Ο ίδιος πάντως, δείχνει να μην βιάζεται και τονίζει πως είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσει.

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: "Ναι, έχω πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας και μίλησα γι' αυτό με τον εκπρόσωπό μου. Είναι πολύ σημαντικό να ενδιαφέρεται μία ομάδα από το εξωτερικό, που συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν μπορώ όμως να σας πω περισσότερα γι' αυτό".

Για τι άλλες προτάσεις που έχει: "Έχω πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά και από άλλες τρεις ομάδες. Η μία είναι πράγματι η Νανσί. Τα σκέφτομαι όλα αυτά, αλλά πιστεύω πως είναι νωρίς για να αποφασίσω".

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: "Βεβαίως ξέρω τον ΠΑΟΚ και το ότι είναι μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες. Ξέρω ότι θα παίξει και στην Ευρώπη, ενώ έμαθα ότι πρόσφατα συμφώνησε με τον Λάζλο Μπόλονι, που είναι πολύ γνωστός στη Γαλλία. Είναι ένα κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή η συνεργασία μαζί του. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν έχω κάτι άλλο να σας πω. Είναι νωρίς ακόμη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ