ΠΑΟΚ

Σαλπιγγίδης: "Όνειρο οι όμιλοι του CL με τον ΠΑΟΚ"

Σαλπιγγίδης: "Όνειρο οι όμιλοι του CL με τον ΠΑΟΚ"
Σαλπιγγίδης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θέλει να κάνει πράξει ένα όνειρο που είχε από την αρχή της καριέρας του. Τι σκέφτεται εν όψει της ρεβάνς με τη Σάλκε (videos)

Συγκέντρωση επί 90 λεπτά, προσεκτικό παιχνίδι και εξάλειψη λαθών. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε γι' αυτά που πρέπει να κάνει και αυτά που πρέπει να αποφύγει ο ΠΑΟΚ στην δεύτερη μάχη του με τη Σάλκε για να μπει στους ομίλους του Champions League και να κάνει και ο ίδιος πράξη ένα όνειρο που έχει εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια (έχει συμμετάσχει και στις δύο προηγούμενες απόπειρες του "Δικεφάλου" να ανοίξει την πόρτα του... ποδοσφαιρικού παράδεισου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία με γκολ που πήρε ο ΠΑΟΚ στο Γκέλζενκίρχεν: “Είναι πολύ σημαντικό και το αποτέλεσμα και το γκολ που πετύχαμε, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι πολύ δύσκολο και το δεύτερο παιχνίδι. Ελπίζουμε πώς όλα θα πάνε καλά”.

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Σάλκε: “Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρώτο τέταρτο, αλλά μετά, ίσως υποσυνείδητα, γυρίσαμε πολύ πίσω για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Κάναμε και ένα τακτικό λάθος που αφορά εμάς.

Στο δεύτερο μέρος πήγαν καλύτερα τα πράγματα, μας είπε και ο προπονητής κάποια πράγματα στα αποδυτήρια και τα εφαρμόσαμε. Ελπίζαμε να βάλουμε γκολ και ευτυχώς το πετύχαμε".

Για τη συνταγή επιτυχίας στη ρεβάνς: “90 λεπτά συγκεντρωμένοι, να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην επαναλάβουμε λάθη που κάναμε σήμερα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντεπεξέλθει σε πρόγραμμα αγώνων ανά τρεις μέρες: “Πρόπερσι και την αμέσως προηγούμενη χρονιά είχαμε συνεχώς παιχνίδια μεσοβδόμαδα.

Το γνωρίζουμε και φέτος θα συμβεί αυτό, γιατί, όπως και να ΄χει θα παίξουμε, μετά τη ρεβάνς με τη Σάλκε, άλλα έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια και πρέπει να ζούμε μ΄ αυτό. Άλλωστε το ελληνικό πρωτάθλημα σου εξασφαλίζει το εισιτήριο για την Ευρώπη”.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή συγκομιδή αποτελεσμάτων στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια: “Δεν ξέρω αν υπάρχει εξήγηση. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ πάει καλά στην Ευρώπη. Υπάρχουν, βέβαια, και κάποια άτυχα αποτελέσματα. Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η συγκομιδή. Είμαστε αρκετά καλοί ως ομάδα”.

Για το αν αλλάζει κάτι γι' αυτόν το γεγονός ότι έχει πάρει γεύση από ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. την εποχή που ήταν στον Παναθηναϊκό): “Είναι όνειρο να παίξω με τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει σημασία ότι το έχω πετύχει και στο παρελθόν. Θέλω να το πετύχω και με τον ΠΑΟΚ”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ