ΠΑΟΚ

Σαλπιγγίδης: "Δεν γίνεται στην ήττα να φοβόμαστε να πάμε σπίτια μας"

Σαλπιγγίδης: "Δεν γίνεται στην ήττα να φοβόμαστε να πάμε σπίτια μας"
Σαλπιγγίδης Αθανασιάδης

Με καυστικό τρόπο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στα όσα βίωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Τι δήλωσαν Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Ολίσε, Κουμάλο. Χαμηλοί τόνοι παρά την πρωτιά.

"Δεν μπορεί στη νίκη να χειροκροτούμαστε και στην ήττα να φοβόμαστε να πάμε στα σπίτια μας. Δεν γίνεται να σπάνε το αυτοκίνητο του Κλάους, ο Σαλπιγγίδης να φεύγει με μπινελίκι και να φτύνουν τον Καμαρά. Είμαστε παίκτες του ΠΑΟΚ, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο", είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

"Όλοι έχουν ευθύνες, φταίνε πολλά, αυτή την στιγμή έχει έρθει ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει, έχει φέρει ποδοσφαιρικές συνθήκες. Υπάρχουν άνθρωποι να μας κρίνουν αν πρέπει να φύγουμε".

Τόνισε ότι: "Εγώ μπορώ να στείλω το μήνυμα ότι η ομάδα έχει μπει σε ένα δρόμο που μπορεί να ζήσει όμορφες στιγμές. Αλλά πρέπει να χτίσουμε πάνω σε γερές βάσεις και όχι σε χάρτινα πόδια. Εγώ ζητάω ενότητα γιατί υπάρχει κόσμος που και στην αποτυχία μας χτυπάει στην πλάτη. Υπάρχουν χρήματα και πλέον χρειάζονται σωστές επιλογές για να χτίσει ο ΠΑΟΚ κάτι καλό. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι είναι δύσκολο να μπούμε στους ομίλους αλλά θα το διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις".

Κατσουράνης: "Πρέπει να οργανωθούμε και να μάθουμε"

Ο Κώστας Κατσουράνης ανέλυσε πως πρέπει να πορευτεί ο ΠΑΟΚ την επόμενη μέρα της πρόκρισης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είπαμε να δώσουμε ότι ψυχικά αποθέματα είχαμε στα αποδυτήρια. Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε χωρίς φόβο και με τον καθένα να ζητάει τη μπάλα, ήρθε και η νίκη", είπε αρχικά στη NOVA και πρόσθεσε:

"Τα πλέι οφ είναι κάτι πολύ κουραστικό και δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι ώρα να πανηγυρίζουμε. Τελείωσαν ευτυχώς όλα καλά για μας, αλλά χωρίς να δείξουμε πως είμαστε πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να οργανωθούμε και να μάθουμε από τη φετινή χρονιά. Όλοι κάναμε λάθη από τον πιο μεγάλο μέχρι τον τελευταίο που δουλεύει σε αυτή την ΠΑΕ. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα σε όλους τους τομείς για να γίνει αυτός που θέλει ο κόσμος του και εμείς οι ποδοσφαιριστές.

Είναι δύσκολο να μπεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο μεγάλους παίκτες και να φέρεις δεν φτιάχνεις ομάδα. Οι ομάδες χτίζονται δίνοντας ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Αν είσαι καλός όλη τη χρονιά μπαίνεις στα πλέι οφ και εκεί χρειάζεσαι και τύχη που είχαμε εμείς σήμερα για να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε".

Αθανασιάδης: "Αφιερωμένη στον Σαββίδη η νίκη"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αφιέρωσε την νίκη επί του ΠΑΣ στον Ιβάν Σαββίδη ενώ έκανε τον απολογισμό της χρονιάς. Συγκεκριμένα είπε:

"Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε την μοίρα μας και να μην χάσουμε τους κόπους μιας χρονιάς. Τα δώσαμε όλα και πετύχαμε. Εμένα με αποδοκιμάζουν γιατί είμαι από 8 ετών στη Τούμπα αλλά τους καταλαβαίνω γι' αυτό τον λόγο. Και εμείς θέλουμε να κερδίζουμε. Αφιερώνουμε την νίκη στον Ιβάν που έχει κάνει τα πάντα για εμάς και στην οικογένεια μου που με στήριξε'.

Για τον απολογισμό της χρονιάς: "Δεν ήταν πετύχεμενος γιατί πετύχαμε μόνο τον τελευταίο στόχο μας".

Ολίσε: "Κοντά μας οι φίλαθλοι"

Ο Σεκού Ολίσε τόνισε: Για την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΠΑΣ: "Μπορούμε να βρούμε πολλές εξηγήσεις. Σήμερα ξέραμε πως ήταν η τελευταία ελπίδα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παίξαμε άσχημα και στο δεύτερο κάναμε ό,τι έπρεπε για να κερδίσουμε και αυτό ήταν το σημαντικό".

Για την εμπειρία του ΠΑΟΚ: "Γενικά η εμπειρία ήταν λίγο περίεργη. Είχα ένα άσχημο τραυματισμό όταν ήρθα και βρήκα ρθμό μόνο στα πλέι οφ. Ειδα φιλάθλιους να μας την πέφτουν όταν χάναμε, να μας αποθεώνουν όταν κερδίζουμε. Αλλά ήταν δίπλα μας γενικά...".

Κουμάλο: "Θα μου άρεσε να μείνω..."

Ο Μπονγκανί Κουμάλο, είπε: Τα πλέι οφ ήταν περίεργη διαδικασία. Ηρθαμε εδώ (σ.σ. πλέι οφ) να τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία να μας προσπεράσουν. Σίγουρα είμαστε χαρούμε που ολοκληρώσαμε έναν από τους στόχους μας. Μπορούν να γίνουν πολλά σε μια ομάδα. Συνέβησαν και αυτό μας έκανε να δουλέψουμε ο ένας για τον άλλον. Πραγματικά αισθάνομαι πως ήταν ιδιαίτερα για την ομάδα. Ακουσα ανθρώπους να μιλάνε για την ιστορία του ΠΑΟΚ και ήθελα κατά κάποιο τρόπο να είμαι και εγώ κομμάτι αυτής. Ηταν πολύ όμορφη εμπειρία. Θέλω τώρα διακοπές και ναι θα μου άρεζε να έρθω εδώ στον ΠΑΟΚ".

Χαμηλοί τόνοι παρά την πρωτιά...

Ευχάριστο κλίμα υπήρχε στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ , όχι όμως και πανηγυρικό... Γενικώς στις τάξεις του "Δικέφαλου" υπήρχε χαρά ωστόσο επικρατούσε η άποψη πως "δεν πήραμε το πρωτάθλημα, ούτε μπήκαμε στους ομίλους. Απλά έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας".

Είναι χαρακτηριστικό πως από τον ΠΑΟΚ αρνήθηκαν ευγενικά στο συνδρομητικό κανάλι να μπει κάμερα στα αποδυτήρια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ