ΠΑΟΚ

Σάλος με τη φανέλα του Κάτσε

Σάλος με τη φανέλα του Κάτσε
Κάτσε

Ο Έργκους Κάτσε φωτογραφήθηκε με φανέλα του UCK, την ανέβασε στο facebook και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. "Δεν ήξερα τι σημαίνει", έγραψε ο παίκτης λίγο αργότερα και κατέβασε τη φωτογραφία

Μία φωτογραφία στο facebook του Κάτσε, την οποία ζήτησε να κάνουν share και like οι "φίλοι" του, έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς σε αυτή ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ φαίνεται να φορά μία φανέλα του UCK ενώ από πάνω αναγράφεται και πολιτικό μήνυμα.

Λίγο αργότερα ο Κάτσε "κατέβασε" τη φωτογραφία και έγραψε μήνυμα στο οποίο εξηγεί πως δεν είχε ιδέα για τη φανέλα που φορούσε:

"Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η φώτο που ανέβασαν στο προφίλ μου άλλοι και φυσικά μόλις το έμαθα την έσβησα.

Η φωτογραφία βγήκε σε σπίτι ενός φίλου που με φιλοξένησε και η μπλούζα δεν είναι καν δική μου! Συγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν, όσοι με ξέρουν, ξέρουν και τι άνθρωπος είμαι", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα ο νεαρός άσος ανέβασε ξανά την ίδια φωτογραφία, όμως με άλλο μήνυμα από πάνω, την οποία και ξανα-κατέβασε!

Και νέο μήνυμα

Ο Αλβανός άσος του ΠΑΟΚ στη συνέχεια τοποθετήθηκε εκ νέου, λέγοντας: "Όσοι ειναι κοντά μου ξέρουν τι χαρακτήρας είμαι και μου φτάνει πως με πιστεύουν..δε με εκφράζει ο uck ..αλλιώς δεν θα την ανέβαζα...δεν περιμένω από κανέναν να με πιστέψει..μου φτάνει που με πιστεύουνε οι άνθρωποι μου...σέβομαι την Ελλάδα".

Έκλεισε ο λογαριασμός!

Μετά τις πολλές αντιδράσεις που υπήρξαν για το θέμα του Εργκους Κάτσε, ο προσωπικός του λογαριασμός στο facebook πλέον δεν υπάρχει. Κατέβηκε η σελίδα του, προφανώς με πρωτοβουλία του ίδιου του παίκτη του ΠΑΟΚ.

Αναφορά και στο εξωτερικό

Το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Εργκους Κάτσε έχει πάρει διαστάσεις και στο εξωτερικό. Υπάρχουν σχετικές αναφορές, όπως για παράδειγμα στις ιστοσελίδες telegraf.rs, smedia.rsκαι vesti-online.com.

Στην τελευταία γράφεται πως... " ο Κάτσε προκάλεσε την τεράστια οργή πολλών οπαδών του ΠΑΟΚ μετά από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο facebook φορώντας μπλούζα με τα αρχικά UCK και γράφτηκαν μηνύματα εναντίον του". Ακόμη αναφέρεται πως ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη με μήνυμά του.

Σάλος με τη φανέλα του Κάτσε
Κάτσε UCK 1
Σάλος με τη φανέλα του Κάτσε
Κάτσε UCK 2
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ