ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες στο τραπέζι για ΠΑΟΚ

Cristian Rodriguez, Atletico Madrid
Cristian Rodriguez, Atletico Madrid EMPICS SPORT

Άλλη μία αξιόλογη περίπτωση μεσοεπιθετικού εξετάζουν στην Τούμπα, καθώς στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο πολύπειρος Ουρουγουανός, Κριστιάν Ροντρίγκες. (VIDEO)

Ένα αρκετά ηχηρό όνομα έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα. Πρόκειται για τον διεθνή Ουρουγουανό Κριστιάν Ροντρίγκες που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία έχει αγωνιστεί ελάχιστα φέτος (έχει περιοριστεί η χρησιμοποίησή του λόγω της παρουσίας του Γκριεζμάν).

Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός που έχει περάσει από Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα και Πόρτο πριν καταλήξει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρει και την ΚΠΡ και στην Τούμπα ψάχνουν κατά πόσο θα δεχόταν να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα.Η περίπτωσή του έχει προστεθεί στη λίστα των εξτρέμ που εξετάζει ο ΠΑΟΚ πολύ πρόσφατα και όπως έχουμε γράψει, υπάρχουν άλλες περιπτώσεις σε προτεραιότητα.

Στάση αναμονής για Μπλάνκο

Ο Σεμπαστιάν Μπλάνκο απασχολεί τον ΠΑΟΚ και μάλιστα το ενδιαφέρον γι' αυτόν το επιβεβαιώνει η πλευρά του "Δικεφάλου". Στη παρούσα φάση το θέμα του δεν παρουσιάζει κάποια εξέλιξη καθώς η Γουέστ Μπρομ "έδιωξε" τον προπονητή της και κάνει ανακατατάξεις. Πάντως δεν φαίνεται ότι θα αλλάξουν δεδομένα και πως η αγγλική ομάδα θα πάψει να θέλει να παραχωρήσει τον Μπλάνκο σε άλλη ομάδα.

Οι διαψεύσεις της ΠΑΕ

Στα πολλά μεταγραφικά δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει στην στάση της. Διαψεύδει τις πληροφορίες για πρόταση στον Μπαριέντος, αρνείται οποιαδήποτε εξέλιξη με Ουσέρο και τονίζει ότι δεν υπάρχει θέμα Ντανίλο. Μάλιστα για τον τελευταίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πηγαίνει από την Κούμπαν δανεικός στην Ζόρια. Τέλος, για τον Ροντρίγκες σημειώνουν ότι απλά έχει προταθεί χωρίς να έχει γίνει κάτι άλλο από πλευράς ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ