ΠΑΟΚ

Ρατς ως το 2017

Ρατς ως το 2017
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως ο Ραζβάν Ρατς συμφώνησε με την διοίκηση για την επέκταση του συμβολαίου του.

Παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι το 2017 θα είναι ο Ραζβάν Ρατς, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο Ρουμάνος που έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του φέτος, έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το συγκεκριμένο έτος.

" Μόλις έξι μήνες μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, οΡάζβαν Ρατςσυμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2017", αναφέρει η ΠΑΕ.

Νέο συμβόλαιο με περίπου τα ίδια λεφτά

Να σημειωθεί πως ο Ραζβάν Ρατς επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, με τα ίδια λεφτά περίπου που είχε συμφωνήσει στο συμβόλαιο με το οποίο υπέγραψε το καλοκαίρι στον "Δικέφαλο", δηλαδή περίπου 600.000 ευρώ ετησίως.

Ρατς: "Αποδέχτηκα την πρόταση δίχως δεύτερες σκέψεις"

Ο ίδιος δήλωσε στο PAOK TV αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας:

Για την απόφαση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: " Είχα ένα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο και μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να επεκτείνω το συμβόλαιό μου και την αποδέχτηκα δίχως δεύτερες σκέψεις. Μόλις μιλήσαμε για την επέκταση του συμβολαίου μου, είπα ναι και υπογράψαμε. Τόσο απλά".

Για το τι επιθυμεί να πετύχει ως την ολοκλήρωση του συμβολαίου του: "Αυτό που είπα και από την στιγμή που ήρθα. Θέλω ο ΠΑΟΚ να είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι βασικοί μου στόχοι και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι το καλύτερο για να τους υλοποιήσω".

Για το αν πρέπει να περιμένουμε νέα επέκταση του συμβολαίου του που λήγει πλέον το 2017: " Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και αν έχω καλή απόδοση νομίζω θα έχω την ευκαιρία να ανανεώσω ξανά το συμβόλαιό μου. Μέχρι τότε πρέπει να δουλέψω, να αποδείξω πως είμαι σε καλή κατάσταση και όλα θα πάνε καλά".

Για το αν έχει εξήγηση για τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα που είχε ο ΠΑΟΚ τους τελευταίους δύο μήνες: " Οι λόγοι μπορεί να είναι περισσότεροι από ένας. Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό και νομίζω πως δεν είμαι ο κατάλληλος να δώσω απαντήσεις. Μπορεί να είμαι πιο έμπειρος παίκτης από τους άλλους αλλά δεν είμαι αυτός που πρέπει να δώσει απαντήσεις. Είμαι ένας παίκτης που προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Κάποιες φορές παίζω καλά, κάποιες όχι και τόσο αλλά στη ζωή ενός παίκτη υπάρχουν καλές και κακές περίοδοι. Προσπαθώ να μην έχω κακές περιόδους και να ελαχιστοποιήσω τις άσχημες εμφανίσεις όσο μπορώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ