ΠΑΟΚ

Ρατς: "Αυτή η γκέλα ίσως στοιχίσει τον τίτλο"

Ρατς: "Αυτή η γκέλα ίσως στοιχίσει τον τίτλο"
Ρατς INTIME SPORTS

Η αντίδραση του Ραζβάν Ρατς μετά την απρόσμενη απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό.

Ο Ραζβάν Ρατς πιστεύει ότι η απώλεια με τον Παναιτωλικό μπορεί να στοιχίσει στον ΠΑΟΚ τον φετινό τίτλο, ενώ τόνισε, ακόμη, σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι οι παίκτες φταίνε πάνω απ' όλα για το αρνητικό αποτέλεσμα.

"Χάσαμε τρεις βαθμούς και αυτή η απώλεια μπορεί να μας στοιχίσει τον τίτλο. Μπορεί να έχουμε χάσει το πρωτάθλημα",είπε αρχικά ο Ρατς.

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχασε ρυθμό από την διακοπή ελέω Νίκης Βόλου: "Δεν ξέρω αν αυτό αποτελεί δικαιολογία και για να είμαι ειλικρινής δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες. Δεν με ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες. Αυτό που ξέρω είναι ότι χάθηκαν τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί στη μάχη του πρωταθλήματος και εμείς δεν έχουμε καμιά δικαιολογία".

Για το κακό πρώτο ημίχρονο στο ματς με τον Παναιτωλικό: "Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω για ποιον λόγο δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος και θέλω και πάλι να σας πω ότι δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες. Αλλά θέλω να σας θέσω υπόψη σας, ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Ότι και σε αυτό το ματς είχαμε την ομάδα μας να ξεκινά την αναμέτρηση με λάθος διαιτητική απόφαση. Και δεν είναι η πρώτη φορά αλλά συμβαίνει συνεχώς στους τελευταίους αγώνες.

Είναι κάτι που σε φθείρει ως άνθρωπο και δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα. Είναι δύσκολο να σκέφτεσαι πριν τον αγώνα αλλά και κατά τη διάρκειά του ότι ξεκινάς και χάνεις ήδη με 1-0. Πάρτε για παράδειγμα το ματς αυτό που παίξαμε στην Τούμπα. Στο 5’ το ματς είναι 0-1 από λάθος διαιτητική απόφαση. Αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα το επικαλεστώ ως δικαιολογία. Αλλά είναι μια ακόμη οπτική γωνία που μπορώ να σας δώσω..."

Για το γεγονός ότι πλέον είναι ο μοναδικός "καθαρόαιμος" αριστερός μπακ στο ρόστερ: "Προσωπικά με ενδιαφέρει να κοιτώ τη δουλειά μου και να αποδίδω το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι αυτό ενδιαφέρει όσους αγωνίζονται στην ομάδα".

Τέλος, έστειλε και μήνυμα στον κόσμο: "Είναι μια άσχημη στιγμή για εμάς και αισθανόμαστε άσχημα. Και επιτρέψτε μου να σας πω κάτι με όλη την ειλικρίνεια: εμείς χάσαμε το παιχνίδι, οι παίκτες φταίμε και εμείς είμαστε αυτοί που στεναχωριόμαστε περισσότερο και μας πονά αυτή η ήττα.

Δεν είμαστε... αλλού. Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο ότι και να πει γιατί περιμένει νίκες από εμάς. Και αυτό πρέπει να κάνουμε αλλά ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι μια ομάδα δεν μπορεί πάντα να κερδίζει. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά αποτελέσματα, υπάρχουν τα "πάνω" και τα "κάτω" σε μια ομάδα. Εύχομαι σύντομα να βρεθούμε στα θετικά αποτελέσματα και πάλι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ