ΠΑΟΚ

Ραντεβού με τον Στέφενς

Ραντεβού με τον Στέφενς

Ο Ολλανδός προπονητής Χουμπ Στέφενς απασχολεί σοβαρά τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Χουμπ Στέφενς είναι μία από τις περιπτώσεις προπονητών που εξετάζουν σοβαρά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, επίκειται ραντεβού μαζί του, αφού και ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να αναλάβει την ομάδα.

Για τον 60χρονο τεχνικό, όπως αναφέρει η "Live Sport", πριν από καιρό ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση με εκπροσώπους του γραφείου που τον εκπροσωπεί στο Μάντσεστερ, ενώ αναμένεται να γίνει νέο ραντεβού εντός των ημερών, καθώς το κασέ του (γύρω στο 1 εκ. ευρώ) δεν είναι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ.

Ο Στέφενς είναι ελεύθερος από τα τέλη του 2012 όταν έλυσε τη συνεργασία του με την Σάλκε, της οποίας, σύμφωνα με ψηφοφορία των οπαδών της, το 1999 αναδείχθηκε "προπονητής του αιώνα".

Με τη γερμανική ομάδα ο Στέφενς κατέκτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (1997) και δύο Κύπελλα Γερμανίας (2001 και 2002), έχει πάρει ακόμη με τη Σάλτσμπουργκ πρωτάθλημα Αυστρίας το 2010, όταν και ανακηρύχθηκε προπονητής της χρονιάς, ενώ έχει δουλέψει ακόμη στη Ρόντα, τη Χέρτα, την Κολωνία (την ανέβασε από την β' κατηγορία στη Μπουντσελίγκα το 2005), το Αμβούργο και την Αϊντχόβεν

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ