ΠΑΟΚ

"Πώς χάσαμε τέτοιο παιχνίδι;"

"Πώς χάσαμε τέτοιο παιχνίδι;"
INTIME SPORTS

Η αντίδραση του Αναστασιάδη στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Μπαινόβγαινε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Ο 61χρονος τεχνικός μονολογούσε, την ώρα που οι παίκτες του πικραμένοι δεν έβγαλαν κουβέντα.

Αυτό που ακουγόταν να λέει συνεχώς ο Έλληνας προπονητής ήταν η ατάκα "πώς χάσαμε τέτοιο παιχνίδι;" χωρίς, όμως, να απευθύνεται σε συγκεκριμένους παίκτες.

Ο Αναστασιάδης λίγο αργότερα βρέθηκε στη σύσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη

Βίτορ: "Ας μην ψάχνουμε δικαιολογίες, δεν παίξαμε καλά"

Ο Πορτογάλος αμυντικός σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι διαφοροποιήθηκε από την άποψη που εξέφρασαν ορισμένοι συμπαίκτες του και ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Αυτού του είδους τα παιχνίδια κρίνονται από τις λεπτομέρειες και σε αυτές ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, ο Παναθηναϊκός είχε κι αυτός παιχνίδι την Πέμπτη όπως εμείς. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν παίξαμε καλά, είχαμε μερικές ευκαιρίες μετά την ισοφάριση, τις χάσαμε και στην κόντρα επίθεση το πληρώσαμε.

Πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε, το ίδιο κάναμε και σήμερα. Ήμασταν σε καλή κατάσταση με συνεχόμενες νίκες, θέλαμε να κρατήσουμε τους πέντε βαθμούς διαφορά αλλά χάσαμε. Σταματάμε για δύο εβδομάδες αλλά στη συνέχεια θα σηκώσουμε κεφάλι και θα πάμε για νέες νίκες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ