ΠΑΟΚ

Πώς η πόρτα του ΠΑΟΚ άνοιξε για τους επενδυτές

Πώς η πόρτα του ΠΑΟΚ άνοιξε για τους επενδυτές

Ποιες ήταν οι κινήσεις των Σαχπατζίδη-Φλωρίδη που οδήγησαν Ζαγοράκη και Κατσαρή να δώσουν τα χέρια μαζί τους. Το ζεστό χρήμα στα ταμεία και οι επαφές με άνθρωπο της ΕΕΑ. Το Sport24.gr έχει όλο το παρασκήνιο της καθοριστικής συνάντησης

Δεν προέκυψε τυχαία η συμφωνία του Θόδωρου Ζαγοράκη και του Θανάση Κατσαρή με τον Γιώργο Σαχπατζίδη και τον Βασίλη Φλωρίδη. Τόσο ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας, όσο και ο Κωνσταντινουπολίτης συνεργάτης του (τηλεφωνικά) έδειξαν ιδιαίτερα αποφασισμένοι για να προχωρήσει η επένδυση.

Απόδειξη το γεγονός πώς έψαξαν και, από ότι φαίνεται βρήκαν, φόρμουλα για να μπουν άμεσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ χωρίς να περιμένουν την προκήρυξη νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Σαχπατζίδης, για το συγκεκριμένο θέμα έγιναν επαφές με συμβούλους τραπεζών προκειμένου να καταλήξουν στην φόρμουλα με την οποία θα μπει ζεστό χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Βασίλης Φλωρίδης αποδέχθηκε και τους όρους που έθεσε η ΠΑΕ στην πρόσφατη ανακοίνωσή της, κάτι που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, θα φανεί στην πράξη τις επόμενες μέρες. Στο συγκεκριμένο σημείο, αξίζει να αναφερθεί ότι έγινε λόγος για επαφή που έγινε με άνθρωπο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο οποίος ενημέρωσε την πλευρά των επενδυτών για όσα πρέπει να προσκομίσουν. Τονίστηκε ότι χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι να συγκεντρωθούν και θα παρουσιαστούν εντός των επόμενων ημερών στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Πιθανότατα, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο διοικητικό σχήμα, όλα αυτά όμως πρόκειται να συζητηθούν εντός των επόμενων ημερών, μετά το κρίσιμο παιχνίδι με την Βαλερένγκα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, μιλώντας σε στενούς συνεργάτες του δεν έκρυβε την πίστη του ότι το θέμα κλείνει με θετικό τρόπο και αυτή την ενημέρωση θα δώσει στα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, αύριο (27/7) που θα μεταβεί στο Όσλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ