ΠΑΟΚ

"Ψωνίζει" από τους κορυφαίους της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ

"Ψωνίζει" από τους κορυφαίους της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ έχει επαφές με εκπροσώπους και ιδιοκτήτες μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ με στόχο να προωθήσει τη συνεργασία μαζί τους. Kομμάτι της θα είναι ο δανεισμός παικτών που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Ο Λούμπος Μίχελ κάνει διαδοχικά ταξίδια το τελευταίο χρονικό διάστημα προχωρώντας την προεργασία για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου. Οι τελευταίες πληροφορίες που έχει συλλέξει το Sport24.gr, θέλουν τον Σλοβάκο πρόεδρο της "ασπρόμαυρης” ΠΑΕ να βρίσκεται από χθες το απόγευμα και πάλι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Εκεί, έχει προγραμματίσει ραντεβού με εκπροσώπους και ιδιοκτήτες μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ με στόχο να προωθήσει μία ευρύτερη συνεργασία του ΠΑΟΚ, κυρίως σε επίπεδο τεχνογνωσίας.

Ωστόσο, στην ατζέντα των επαφών που γίνονται, περιλαμβάνεται και η προοπτική δανεισμών παικτών που μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με αυτό τον τρόπο ο Μίχελ θα επιδιώξει να φέρει στην Τούμπα παίκτες που, υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν δύσκολο να αποκτηθούν από τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ