ΠΑΟΚ

Ψάχνουν κίνηση της τελευταίας στιγμής

Ψάχνουν κίνηση της τελευταίας στιγμής
INTIME SPORTS

Οι πιθανότητες για νέα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ είναι λίγες, όμως στο «Δικέφαλο» είναι διατεθειμένοι να τις εξαντλήσουν.

Μπορεί ο Χουμπ Στέφενς, κατά δήλωσή του, να μην περιμένει την ενίσχυση της τελευταίας στιγμής (αφήνει πάντως ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό), ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν ούτε και σήμερα τις επαφές για την εξεύρεση ενός παίκτη που θα ενισχύσει την άμυνα.

Οι προσπάθειες στράφηκαν κυρίως σε ένα έμπειρο, all around παίκτη, με θητεία σε μεγάλο πρωτάθλημα, ο οποίος, λόγω μίας αθέτησης συμφωνίας με ομάδα της πατρίδας τους βρέθηκε από το πουθενά ελεύθερος.

Η περίπτωσή του φυσικά δεν είναι εύκολη, αφού το κασέ του είναι σχετικά υψηλό για τα τωρινά δεδομένα στον ΠΑΟΚ (ως γνωστό η ΠΑΕ διαθέτει μέχρι 500.000 ευρώ μικτά), ωστόσο η «γεμάτη» περσινή σεζόν του είναι μία σημαντική ένδειξη ότι θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα.

Προς τα πού οδηγούνταν οι διαπραγματεύσεις δεν έχει γίνε γνωστό, ωστόσο οι πιθανότητες για συμφωνία ήταν ευθύς εξαρχής λίγες. Συν τοις άλλοις δεν υπάρχει και ο χρόνος γιατί αύριο ολοκληρώνονται και οι μεταγραφές ελεύθερων παικτών.

Τέλος, θυμίζουμε ότι υπάρχει ως εναλλακτική λύση αυτή του Σωτήρη Κυργιάκου, με το γνωστό μείον της απουσίας τους από τους αγωνιστικούς χώρους για μεγάλο διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ