ΠΑΟΚ

Ψάχνει "λαβράκι" στη Λατινική Αμερική

Ψάχνει "λαβράκι" στη Λατινική Αμερική

Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει το σκάουτινγκ για περιπτώσεις αξιόλογων παικτών με μικρό κόστος στην Αργεντινή και σύντομα και σε άλλες χώρες.

Μπορεί η αδειοδότηση και η προσπάθεια της ομάδας να φθάσει στον πολυπόθητο στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι Βρύζας και Κωνσταντινίδης δεν κάνουν προεργασία για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Με δεδομένη τη μείωση του μπάτζετ, στο "Δικέφαλο" ρίχνουν το βάρος σε περιπτώσεις αξιόλογων παικτών με μικρό κόστος

Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και λίγες μέρες άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αργεντινή και ξεψαχνίζει την αγορά.

Από το μικροσκόπιό του περνούν αρκετοί παίκτες με τα στοιχεία που περιγράψαμε πιο πάνω, που αγωνίζονται σε διάφορες θέσεις, με μία έμφαση, όμως, στους κεντρικούς αμυντικούς.

Το σκάουτινγκ θα συνεχιστεί και σε άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων η Βραζιλία και η Ουρουγουάη και αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να... προκαλέσει ταξίδι και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη στη Λατινική Αμερική.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ