ΠΑΟΚ

Ψάχνει τη χρυσή τομή για Κανά-Μπιγίκ

Ψάχνει τη χρυσή τομή για Κανά-Μπιγίκ
Μπιγίκ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον 27χρονο στόπερ, Ζαν Αρμέλ Κανά Μπιγίκ, και το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφέρει ότι τα πάντα κρίνονται στις διαπραγματεύσεις με την Τουλούζ.

Την Παρασκευή (3/6) το πρωί το Sport24.gr αποκάλυψε με λεπτομέρειες το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ζαν Αρμέλ Κανά Μπιγίκ και τις διαπραγματεύσεις που γίνονται με την Τουλούζ για την αγορά του. Επίσης, με νεότερο ρεπορτάζ σημείωνε ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν αξιολογήσει θετικά τον ποδοσφαιριστή.

Σήμερα ήρθε η σειρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επιβεβαιώσει ότι ο παίκτης έχει προταθεί στον Δικέφαλο και ότι είναι μία από τις περιπτώσεις που μελετώνται προσθέτοντας πάντως πώς "το ζήτημα της απόκτησης στόπερ έχει παγώσει μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του Βίτορ".Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κομβικό στην περίπτωση Μπιγίκ δεν είναι το αν θα μείνει ο Βίτορ ή όχι, αλλά αν βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις με την Τουλούζ.

Όπως σημείωσε και χθες το Sport24.gr, υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες ότι η διαφορά φθάνει τις 200.000 ευρώ (για την ακρίβεια 300.000 δίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 500.000 ζητά η Τουλούζ), χωρίς όμως να υπάρχει κάποια αναφορά στο θέμα από τις δύο ομάδες.

Ο Μπιγίκ θεωρείται πολύ ποιοτικός αμυντικός για τα στάνταρ του ελληνικού πρωταθλήματος και έχει αξιολογηθεί ιδιαίτερα θετικά από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό και ο Μϊχελ θα ψάξει να βρει τη χρυσή τομή με τους διοικούντες την Τουλούζ για την αγορά του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ