ΠΑΟΚ

Ψάχνει για επιτελικό που θα κάνει τη διαφορά

Ψάχνει για επιτελικό που θα κάνει τη διαφορά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ΠΑΟΚ είναι η θέση "10" και για να καλυφθεί ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Προτάθηκε ο Κεχίντε Φατάι της Σπάρτα Πράγας (VIDEO).

Το τελευταία διάστημα έχουν αναδειχθεί οι διαφορές ανάμεσα στον Βλάνταν Ίβιτς και τον Ίγκορ Τούντορ που εξηγούν τη μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ στα playoffs.

Ωστόσο, οι δυο προπονητές έχουν και κοινά σημεία σε ό,τι αφορά στην προσέγγισή τους στα θέματα του ΠΑΟΚ. Το πιο "χτυπητό", η άποψή τους ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται εναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό που θα ανεβάσει κατακόρυφα τις επιθετικές επιδόσεις της ομάδας.

Με καλή τελική πάσα και ικανότητα να τρυπάει τις αντίπαλες άμυνες, θεωρείται ο παίκτης κλειδί για έναν ΠΑΟΚ που θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια να βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Λούμπος Μίχελ που μαζί με τον Ίβιτς έχουν πείσει τον Ιβάν Σαββίδη για την αναγκαιότητα της απόκτησης ενός ποιοτικού δεκαριού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει τον επιτελικό μέσο που θα κάνει τη διαφορά και ήδη Μίχελ και Ιβιτς εξετάζουν περιπτώσεις με "βαρύ βιογραφικό".

Προτάθηκε ο Κεχίντε Φατάι

Εξάλλου, μία ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ είναι του Κεχίντε Φατάι. Ο 26χρονος Νιγηριανός αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός στην Σπάρτα Πράγας (πιθανή αντίπαλος του Δικεφάλου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League), με τνν οποία έχει συμβόλαιο ως το 2018.

Ο Φατάι τη σεζόν που έκλεισε είχε συνολικά 46 συμμετοχές και 14 γκολ. Ο ύψους 1.80 Νιγηριανός εxει αγωνιστεί ακόμη στη Φάρούλ Κοστάνζ, την Άστρα Γκιουργκίου, ενώ τη σεζόν 2013-2014 πέρασε δανεικό και.απο την Κλαμπ Μπριζ.

Ψάχνει για επιτελικό που θα κάνει τη διαφορά
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ