ΠΑΟΚ

Ψάχνει "δεκάρι" στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ

Ψάχνει "δεκάρι" στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νο1 στόχος για τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη είναι η απόκτηση επιτελικού μέσου και ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενεργοποιήσει τις επαφές του στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Οπως είναι γνωστό και το έχει πει και ο Ίiγκορ Τούντορ, ο ΠΑΟΚ θέλει έναν επιτελικό μέσο, ώστε να μπορεί να "τροφοδοτεί" τους επιθετικούς. Η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι να "φέρει" στον "Δικέφαλο" έναν παίκτη με καλό όνομα και αυτό πέραν των αγωνιστικών λόγων, θα βοηθήσει τους "ασπρόμαυρους" και επικοινωνιακά.

Πέραν του Φρανκ Αρνεσεν, επαφές για την απόκτηση ενός "δεκαριού" κάνει και ο Σαββίδης στη Ρωσία και έχει εξετάσει κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που. Ο μεγαλομέτοχος είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη, πιθανόν να έχει ξεχωρίζει 1-2 στόχους ενώ στην έρευνα συμμετέχει και ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος ξέρει την αγορά της Ουκρανίας αλλά και της Ρωσίας.

Την αγορά στη Ρωσία την γνωρίζει καλά και ο Σαββίδης, ξέρει ποιοι παίκτες είναι ελεύθεροι και ποια είναι τα οικονομικά τους δεδομένα και αυτό έχει αποδειχθεί στις περιπτώσεις των Νομπόα και Νάτχο που τους είχε κάνει δικούς του ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ