ΠΑΟΚ

Πρωτοσέλιδη η ανθρωπιά της οικογένειας Κοντρέρας

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ / 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ / 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Διαβάστε μία ξεχωριστή ιστορία με πρωταγωνιστές τον Πάμπλο και τη Λορέτα Κοντρέρας που συγκίνησε ολόκληρη τη Χιλή.

Στις 2 του περασμένου Σεπτεμβρίου η Χιλή έζησε μία ακόμη τραγωδία μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2010. Ένα αεροπλάνο που μετέφερε 21 ανθρώπους συνετρίβη στη θάλασσα, κοντά στο νησί του Ροβινσώνα Κρούσου (ανήκει στο σύμπλεγμα νησιών, Χουάν Φερνάντεζ), στο αεροδρόμιο του οποίου είχε αποπειραθεί να προσγειωθεί δύο φορές, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω δυνατών ανέμων.

Μεταξύ των επιβατών που έχασαν τη ζωή τους ήταν και ο δημοσιογράφος Ρομπέρτο Μπρους, η σύζυγός του οποίου είναι στενή φίλη με την σύζυγο του Πάμπλο Κοντρέρας.

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Πάμπλο και η Λορέτα Κοντρέρας προσκάλεσαν την Αντρέα Σανχουέσα και τις δύο κόρες της στην Ελλάδα. Από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, η σύζυγος του άτυχου δημοσιογράφου και η οικογένεια Κοντρέρας (πλην του Πάμπλο που είχε υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ) έκαναν τουρνέ στην Ευρώπη.

Το ταξίδι οποίο βοήθησε ιδιαίτερα την Αντρέα να απαλύνει το πόνο της από το χαμό του συζύγου της. Το όλο θέμα πήρε μεγάλη έκταση στα χιλιανά μέσα ενημέρωσης και μάλιστα, μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας, η " Las Ultimas Noticias ", το είχε στο πρωτοσέλιδό της (μπορείτε να το δείτε στη φωτογραφία) στις 19 Δεκεμβρίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ