ΠΑΟΚ

Πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία!

Πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία!
Κουλούρης INTIME SPORTS

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία! Διαβάστε αναλυτικά...

Σπάνιο να συμβεί σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ αυτό που του συνέβη φέτος με τα εκτός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας.

Ο "Δικέφαλος" στα 17 ματς που έδωσε μακριά από την Τούμπα ( συμπεριλαμβανομένου και αυτού με τη Νίκη Βόλου που δεν έγινε ποτέ) μέτρησε 9 νίκες, 7 ήττες και μόλις μία ισοπαλία, τη χθεσινή με τον Πανιώνιο!

Κι όμως, οι "ασπρόμαυροι" αγνόησαν την μοιρασιά των πόντων μακριά από την έδρα τους, κάτι που όπως φάνηκε στοίχισε και στην απώλεια της πρωτοπορίας στα μέσα της σεζόν, αλλά και γενικότερα στην τελική της κατάταξη.

Επίσης, κρατήστε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τις λιγότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (εξαιρούνται Νίκη Βόλου και ΟΦΗ)! Έχει μόλις πέντε, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να έχουν από έξι.

Μία νίκη μακριά από την ιστορία!

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κέρδιζε χθες στη Νέα Σμύρνη θα ισοφάριζε το ρεκόρ των περισσότερων εκτός έδρας νικών του συλλόγου, από την χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, όταν και είχε πάρει 10 διπλά!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ