ΠΑΟΚ

Πρώτα δανεισμός, μετά μεταγραφή για Λούκας

Πρώτα δανεισμός, μετά μεταγραφή για Λούκας
Λούκας

Η ανακοίνωση της Καρπάτι για την παραχώρηση του Λούκας στον ΠΑΟΚ μιλάει αρχικά για εξάμηνο δανεισμό του Ισπανού που θα κοστίσει 700.000 ευρώ και στην συνέχεια μετακόμισή του στην Τούμπα

Η Καρπάτι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της γνωστοποίησε πως αρχικά ο Λούκας θα έρθει στον ΠΑΟΚ με την μορφή εξάμηνου δανεισμού, που θα αποφέρει στην ουκρανική ομάδα 700.000 ευρώ και μετά θα υπάρξει μετακόμιση του παίκτη στον "Δικέφαλο".

Πρόκειται για ένα καθαρά τεχνικό ζήτημα, αφού τον Δεκέμβριο ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Λούκας και ουσιαστικά τα χρήματα του κόστους της μεταγραφής δίνονται για τον εξάμηνο δανεισμό του και μετά έρχεται στην Τούμπα ως ελεύθερος.

"Μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να πάρει τα δικαιώματα του Λούκας. Ωστόσο, ο σύλλογος του Λβιβ διατηρεί το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη σε περίπτωση μεταγραφής του από τον ΠΑΟΚ", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε, πως το ρεπορτάζ από την Ελλάδα "λέει" πως το ποσοστό μεταπώλησης 30% είναι για ποσό μεγαλύτερο από τις 700.000 ευρώ που δίνει ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον 24χρονο Ισπανό. Δηλαδή, εφόσον ο ΠΑΟΚ μελλοντικά πουλήσει τον Λούκας με 1,5 εκ. ευρώ, τότε η Καρπάτι θα εισπράξει το 30% των 800.000 ευρώ.

Τέλος, στην ιστοσελίδα vesti.uaμάλλον δεν είναι καλά πληροφορημένοι αφού γράφεται πως ο ΠΑΟΚ θα δαπανήσει 1 εκ. ευρώ για να κάνει δικό του τον Λούκας και πως η Καρπάτι διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 40%.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ