ΠΑΟΚ

Προχωράνε οι επαφές με ξένο τεχνικό

Προχωράνε οι επαφές με ξένο τεχνικό
Σκιά γήπεδο

Ανοιχτός σε συζήτηση για συνεργασία είναι ο προπονητής με εμπειρία Τσάμπιονς Λιγκ που βολιδοσκοπεί ο ΠΑΟΚ

Οι επαφές για την εξεύρεση του προπονητή που θα κληθεί να δημιουργήσει το νέο ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι δεν έχουν σταματήσει, παρότι ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, ένας βασικός λόγος επιλογής του Γ.Χ. για τον πάγκο ήταν η εξασφάλιση χρόνου προκειμένου η έρευνα μην γίνει βιαστικά και να περιοριστούν οι πιθανότητες να γίνει λάθος επιλογή.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αυτή ενός ξένου τεχνικού, σε καλή ηλικία, με θητεία σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εμπειρία Τσάμπιονς Λιγκ.

Το όνομά του κρατείται μυστικό, όμως οι επαφές έχουν προχωρήσει κι άλλο, αφού ο... άγνωστος Χ φαίνεται διατεθειμένος να εξετάσει σοβαρά την προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ενδεικτικό του σημείου στο οποίο βρίσκονται οι συζητήσεις είναι το γεγονός πώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σκέφτονται να τον φέρουν στην Ελλάδα για να δει παιχνίδι των πλέι οφ και να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κλείσει όσο το δυνατό το συντομότερο το θέμα, έτσι ώστε ο νέος προπονητής να κερδίσει χρόνο στη μελέτη της ομάδας εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ