ΠΑΟΚ

Προωθείται λύση Βρύζα

ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Το "δεν πάει άλλο" του Θόδωρου Ζαγοράκη στους συνεργάτες του που ανοίγει το δρόμο για τη διαδοχή του. Τι συζητήθηκε στο άτυπο συμβούλιο της ΠΑΕ

Οι αντιδράσεις μερίδας του κόσμου στην Τούμπα με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και το "ντου" στα γραφεία, που συνοδεύτηκαν από συνθήματα σε βάρος του Ζαγοράκη, είναι πολύ πιθανό να φέρουν διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κάλεσε τους συνεργάτες του σε άτυπο συμβούλιο σε χώρο μακριά από το γήπεδο.

Στη διάρκεια της συζήτησης που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, ο Ζαγοράκης εξέφρασε την απογοήτευσή του για όσα συνέβησαν με τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, εκφράζοντας φωναχτά τις σκέψεις οριστικής αποχώρησης που κάνει.

"Δεν πάει άλλο. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω έτσι. Εγώ ήρθα για να ενώσω και όχι να διχάσω", ήταν μερικά από τα λόγια του που άνοιξαν την κουβέντα για την επόμενη μέρα στα διοικητικά του ΠΑΟΚ.

Το "ισχυρό" σενάριο για την επόμενη μέρα

Ποια μπορεί να είναι αυτή; Καταρχήν, επικρατεί η άποψη ότι δεν είναι δυνατό, στην παρούσα φάση, να αλλάξει η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα (με κυριότερο την πορεία υλοποίησης του πλάνου εξυγίανσης που επιβάλλει η UEFA και είναι βασική προϋπόθεση για την αδειοδότηση της ομάδας τη νέα περίοδο) που επιτάσσουν την παραμονή της.

Αν, μάλιστα, επιμείνει ο Ζαγοράκης στα περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, η αναγκαία λύση για την κεφαλή της ακούει στο όνομα Ζήσης Βρύζας, καθώς είναι ο άνθρωπος που, συν τοις άλλοις, γνωρίζει όλη την κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο ίδιος ο Βρύζας στη συνάντηση των μελών του δ.σ. της ΠΑΕ εξέφρασε ένα προβληματισμό για την όλη κατάσταση και το ποια θα πρέπει να είναι η δική του θέση. Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατη συνάντηση με τους οργανωμένους είχε τονίσει ότι αν φύγει ο Ζαγοράκης, θα αποχωρήσει και ο ίδιος.

Πολλοί, όμως, πιστεύουν ότι αν η οικογένεια του ΠΑΟΚ επιμείνει στο να μπει μπροστάρης, τότε θα αναλάβει αυτός την προεδρία της ΠΑΕ.

Το σίγουρο είναι ότι στον ΠΑΟΚ θέλουν άπαντες να παρθούν άμεσα αποφάσεις. Γι' αυτό και είναι πολύ πιθανό (συζητήθηκε χωρίς να οριστικοποιηθεί το ραντεβού) τη Δευτέρα να γίνει δ.σ. στο οποίο θα ξεκαθαρίσει και η στάση Ζαγοράκη και το διοικητικό μέλλον της ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ