ΠΑΟΚ

Προβληματισμός για τις πολλές κάρτες

Προβληματισμός για τις πολλές κάρτες
INTIME SPORTS

Γιώργος Σαββίδης, Ιάκωβος Αγγελίδης, Γιώργος Τζαβέλλας και Ραζβάν Ρατς... έστησαν "πηγαδάκι" μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, για να συζητήσουν το θέμα των τιμωριών που "μαζεύτηκαν", στο "Δικέφαλο".

Έντονα προβληματισμένοι ήταν μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, Γιώργος Σαββίδης, Ιάκωβος Αγγελίδης, Γιώργος Τζαβέλλας και Ραζβάν Ρατς σε συζήτηση που είχαν έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Κέρκυρας εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τους πολλές κίτρινες κάρτες που δέχθηκε ο "Δικέφαλος" στον αγώνα.

Ο Νομπόα χάνει ένα ματς, ο Κάτσε είναι στο όριο και αν δεχθεί κάρτα θα χάσει δύο ματς, ο Ρατς αποβλήθηκε, ενώ από τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας ο Βίτορ (δεν παίζει με Γιάννινα και Λεβαδειακό εντός) και ο Αθανασιάδης (δεν παίζει με Λεβαδειακό (εντός) και Πανιώνιο (εκτός).

Όπως γίνεται αντιληπτό τα προβλήματα με τις κάρτες αντί να μειώνονται πληθαίνουν και τα πλέι οφ πλησιάζουν, πράγμα που ανησυχεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του "Δικεφάλου". Αυτό που μένει να δούμε είναι τι σκοπεύουν να κάνουν με αυτό το θέμα...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ