ΠΑΟΚ

Προβληματισμένος ο Βρύζας

Προβληματισμένος ο Βρύζας
Βρύζας Τσιστιακόφ INTIME SPORTS

Ποιες είναι οι σκέψεις του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, για το μέλλον του στη νέα διοίκηση που θα προκύψει την επόμενη εβδομάδα

Την ερχόμενη Τρίτη (2/4) θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εκεί αναμένεται ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω των εκπροσώπων του, να αποκαλύψει τα σχέδιά του για τη νέα, αιρετή όπως όλα δείχνουν, διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δεν έχει εκφράσει τις προθέσεις του, ακόμη και στα άμεσα ενδιαφερόμενα στελέχη της ΠΑΕ όπως είναι ο Ζήσης Βρύζας.

Ειδικά, η περίπτωση του νυν προέδρου της ομάδας, είναι ιδιαίτερη, καθώς και ο ίδιος ο Βρύζας είναι προβληματισμένος με το ρόλο του στην ομάδα.

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα συνεργασίας με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ που λειτουργεί άλλωστε κατ' εντολήν Ιβάν Σαββίδη, αλλά είναι προφανές ότι ο ίδιος προσφέρει πολύ λιγότερα απ' όσα μπορεί να δώσει και ο ρόλος του εξαντλείται στην παρουσία του στις συνεδριάσεις της Λίγκας και της ΕΠΟ.

Γι' αυτό και περιμένει να ακούσει τις σκέψεις του 53χρονου επιχειρηματία σχετικά με τη νέα διοίκηση και πιθανόν να κάνει και μία λεπτομερή συζήτηση μαζί του, πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις του για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ