ΠΑΟΚ

Πρόβλημα τα λιγότερα λεφτά του ΠΑΟΚ

Πρόβλημα τα λιγότερα λεφτά του ΠΑΟΚ

Ο "δικέφαλος" έχει καταθέσει πρόταση για τον Χέντβιχες Μαντούρο, ο παίκτης αμείβεται με περισσότερα από τη Σεβίλλη, ωστόσο εξετάζει την περίπτωση του ΠΑΟΚ γιατί φοβάται την απραξία.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει πρόταση για τον Χέντβιχες Μαντούρο, καθώς ο Χουμπ Στέφενς γνωρίζει τον παίκτη και τον ενδιαφέρει να έρθει στη Θεσσαλονίκη, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής με τη σειρά του θέλει να αποχωρήσει από τη Σεβίλλη και ήδη αναζητά την επόμενη ομάδα που θα καλύψει τις ανάγκες του, καθώς δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στον ισπανικό σύλλογο.

Η ιστοσελίδα " muchodeporte.com" επισημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση για τον Μαντούρο, αλλά τα λεφτά που δίνει η ελληνική ομάδα είναι πολύ λιγότερα απ' όσα αμείβεται ο Μαντούρο από τη Σεβίλλη.

Βέβαια, ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής εξετάζει και την περίπτωση του "δικεφάλου" γιατί είναι ρίσκο να περιμένει κάποια προσφορά από ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με τον κίνδυνο να μείνει για ένα χρόνο ανενεργός.

Τέλος το δημοσίευμα τονίζει ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, γνωρίζει πολύ καλά τον Μαντούρο και γι' αυτό εξέφρασε ενδιαφέρον. Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ