ΠΑΟΚ

Πρόβλημα τραυματισμού για Βαρέλα και Γλύκο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό άφησε προβλήματα τραυματισμών στον ΠΑΟΚ, που με μία αρχική εκτίμηση δεν φαίνονται σοβαρά ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Στον ΠΑΟΚ αφήνουν στην άκρη το Κύπελλο με την υποσημείωση ότι "ζητούμενο δεν είναι η παρουσία στον τελικό, μα η κατάκτηση του Κυπέλλου" και προσπαθούν να επικεντρωθούν στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Στέφανο Αθανασιάδη, Εβγέν Σάκχοφ, Μάριν Λέοβατς, Φερνάντο Βαρέλα. Ωστόσο, το πιο ανησυχητικό (αν υπάρχει ανησυχία) είναι μία κάκωση ακρωμιοκλειδικής που υπέστη ο Βαρέλα και οι ενοχλήσεις στους περονιαίους με τους οποίος αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά κι ο Παναγιώτης Γλύκος. Από την ΠΑΕ δεν προκύπτει ότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα ενόψει τελικού.

Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στην πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής. Το Σάββατο (29/04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ