ΠΑΟΚ

Προβάδισμα Λίνο για ενδεκάδα

Προβάδισμα Λίνο για ενδεκάδα
Λίνο INTIME SPORTS

Ο Δώνης δείχνει να κλίνει υπέρ της χρησιμοποίησης του Λίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας απέναντι στον Πανθρακικό (6/1, 17:15).

Ένα από τα βασικά διλήμματα του Γιώργου Δώνη σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που θα παρατάξει το απόγευμα (17:15) στην Κομοτηνή, αφορά στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Λίνο και Σταφυλίδης εναλλάσσονταν στις δοκιμές που έγιναν στη διάρκεια της εβδομάδας και έχουν δημιουργήσει μεγάλο πονοκέφαλο στον Έλληνα τεχνικό. Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, φαίνεται να σκέφτεται περισσότερο την επιλογή του έμπειρου Βραζιλιάνου μπακ, χωρίς, όμως, κανείς να μπορεί να μιλήσει με απόλυτη βεβαιότητα για το τι τελικά θα πράξει.

Στις υπόλοιπες θέσεις, με δεδομένη την απουσία του Γλύκου είναι δεδομένη η παρουσία του Χακόμπο κάτω από το τέρμα, στην άμυνα οι υπόλοιποι τρεις, πλην αριστερού μπακ θα είναι οι Αποστολόπουλος, Κατσικάς και Βιβιάν, μικρές πιθανότητες, όμως έχει και η επιλογή Κατσουράνη.

Η τριάδα των μέσων θα αποτελείται από τους Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκη, στα άκρα θα είναι ο Λόρενς (δεξιά) και ο Ρομπέρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαλπιγγίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ