ΠΑΟΚ

Πρόταση επέκτασης στον Σαλπιγγίδη

Πρόταση επέκτασης στον Σαλπιγγίδη
Σαλπιγγίδης INTIME SPORTS

Μετά το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συναντήθηκε με Βρύζα και Κωνσταντινίδη. "Σε θέλουμε στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια χαρούμενο", του ξεκαθάρισαν.

Μία εντυπωσιακή κίνηση για να ξεκαθαρίσουν τελείως το τοπίο στο θέμα Σαλπιγγίδη έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (13/1).

Αρχικά το ΔΣ της ΠΑΕ αποφάσισε ότι ο Σαλπιγγίδης πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα και να είναι από τους πρωταγωνιστές της και στη συνέχεια Βρύζας και Κωνσταντινίδης κάλεσαν τον διεθνή επιθετικό στα γραφεία και του μετέφεραν το ξεκάθαρο μήνυμα επέκτασης της συνεργασίας: " Σε θέλουμε για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και χαρούμενο". Ο "Σάλπι" έδειξε κατ' αρχήν θετικός και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι συζητήσεις.

Τι έγινε στο συμβούλιο

Στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (13/1) αναλύθηκαν τα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως δεν χρειάζεται να αλλάξει το πλάνο το οποίο ούτως ή άλλως είχαν εκπονήσει πριν από την απολογία στην Πειθαρχική της UEFA. Το σχέδιο έλεγε ότι δεν χρειάζεται να γίνουν άλλες περικοπές για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στο financial fair play.

Τέλος, στις πολύ σφιχτές οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί θα γίνει κίνηση για αντικαταστάτη του Βιεϊρίνια μέσα στα πλαίσια που μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ θέμα αποχώρησης παίκτη θα τεθεί μόνο εάν προκύψουν άλλα δεδομένα (πολύ συμφέρουσα πρόταση για πώληση ή λύση συνεργασίας για αγωνιστικούς ή άλλους λόγους) που θα καθιστούν την πώληση συμφέρουσα και όχι για λόγους τήρησης του financial fair play.

Στην αρχή της συνεδρίασης πέρασε και χαιρέτησε τους μέχρι πρότινος συνεργάτες το απερχόμενο μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Ποζατζίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ