ΠΑΟΚ

Προσωπική υπόθεση το ντέρμπι για Ιβάν

Προσωπική υπόθεση το ντέρμπι για Ιβάν
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε συνειδητά να είναι πολύ κοντά στην ομάδα του παραμονές του πιο μεγάλου αγώνα της μέχρι τώρα στη σεζόν.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν επέλεξε να περάσει πέντε μέρες κοντά στην ομάδα του ΠΑΟΚ απλά και μόνο για να κάνει ένα διάλειμμα, μαζί με τη σύζυγό του, για να ξεφύγει λίγο από τις έντονες επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Ο βασικός λόγος της απόφασης του ήταν πως ήθελε να συμμετέχει και αυτός ενεργά στην προετοιμασία του "Δικεφάλου" για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής από το Ισραήλ στην Αθήνα, όπου ο 55χρονος επιχειρηματίας είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους παίκτες, τον Χουμπ Στέφενς, αλλά και τα στελέχη της ομάδας.

Ο Σαββίδης θέλει έναν ΠΑΟΚ με πνεύμα νικητή στο "Καραϊσκάκης" και κάνει τα πάντα για να περάσει αυτό το μήνυμα και μέσα στην ομάδα. Πριμ ακόμα δεν έχει τάξει, αλλά είναι βέβαιο ότι δε θα αφήσει χωρίς ανταμοιβή μια επιτυχία των παικτών του ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του μεγαλύτερου αντιπάλου τους.

Το χρονικό διάστημα μέχρι τη διεξαγωγή του ντέρμπι θα έχει έντονο χρώμα Ιβάν Σαββίδη και αυτό είναι κάτι που θα φανεί ακόμα πιο έντονα όσο πλησιάζουμε προς το απόγευμα της Κυριακής (10/11).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ