ΠΑΟΚ

Προσπαθεί και ο Νομπόα να κερδίσει χρόνο

Προσπαθεί και ο Νομπόα να κερδίσει χρόνο
Νομπόα

Ο μέσος από το Εκουαδόρ, Κριστιάν Νομπόα, σύμμαχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά τους να προλάβει όσα περισσότερα ματς των πλέι οφ γίνεται.

Οι υποχρεώσεις που θα έχει ο Κριστιάν Νομπόα στο Κόπα Αμέρικα το οποίο ξεκινά στις 11 Ιουνίου δημιουργεί όπως είναι φυσιολογικό "πονοκέφαλο" στον Γιώργο Γεωργιάδη και γενικότερα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ενόψει πλέι οφ.

Στις 22 Μαΐου, άλλωστε, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει δώσει η Ομοσπονδία του Εκουαδόρ, ο 29χρονος άσος πρέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής.

Το θετικό, ωστόσο, για τον "Δικέφαλο" είναι ότι και ο ίδιος ο παίκτης πιέζει προκειμένου να κερδίσει λίγες περισσότερες μέρες για να προλάβει, τουλάχιστον, τα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ, με δεδομένο ότι το ξεκίνημα που θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο μίνι πρωτάθλημα θα κρίνει πολλά για την πρωτιά και την συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Το βασικό πρόβλημα είναι, όμως, οι διαθέσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού του Εκουαδόρ, Γκουστάβο Κιντέρος, που θέλει από νωρίς όλους τους παίκτες κοντά του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ