ΠΑΟΚ

Προσομοιώνει τη ρεβάνς με Ολυμπιακό

Προσομοιώνει τη ρεβάνς με Ολυμπιακό
Λούκας INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης σκέφτεται να παρατάξει με τον Ατρόμητο την ενδεκάδα που μελετά για το μεγάλο ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει από μόνο του ιδιαίτερη αξία για τον ΠΑΟΚ, καθώς με νίκη και παράλληλη επικράτηση του Αστέρα επί του Άρη, θα αυξήσει ένα ακόμη βαθμό τη διαφορά από τους Περιστεριώτες για τα πλέι οφ.

Ωστόσο, όπως κάθε άλλος μέσα στον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του "Δικεφάλου", Γιώργος Γεωργιάδης, βλέπει μέσα από την αυριανή αναμέτρηση μία καλή ευκαιρία να τεστάρει το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τη Μεγάλη Τετάρτη.

Ειδικότερα, ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει το σύνολο που χρησιμοποίησε αρχικά στο Καραϊσκάκη, διαφοροποιημένο σε τρεις θέσεις. Ο Κατσουράνης θα πάρει τη θέση του Βούκιτς, ο Λούκας αυτή του Λίνο και ο Σαλπιγγίδης θα χρησιμοποιηθεί αντί του τιμωρημένου Στοχ. Για τον Βραζιλιάνο, βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση του Τζαβέλλα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα, το πιθανότερο είναι να δούμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας οι: Γλύκος, Σκόνδρας, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κάτσε, Νάτχο, Κατσουράνης, Λούκας, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ